![]() |
Re: TOYOTA Supra MK3
Pai acum ultima data i-am reparat cutia, ca reusisem sa o stric si am remediat o eroare de montaj pe care am facut-o la montarea motorului ce facea ca o parte din aerul ce trebuia sa intre in camera de ardere sa iasa din nou inainte de turbina.
Din acest motiv nu reuseam sa fac boost cum trebuie si nici nu avea consistenta. Acum o menajez ca sa pot arata ce poate la Tulcea :) |
frumoase modificari :-P
|
ahhh ador jentile tale:))) ai avut o idee foarte buna sa le vopsesti
|
Multumesc mult pentru aprecieri :)
|
chiar am o curioztate sa inscrii o masina ca a ta cam cat costa:s:):oops:
|
Haha.
Sincer, nu mai stiu. Dar cu taxa veche, inainte de marire parca erau vre-o 8000euro :) Dar vorbesc din amintiri, nu stiu sigur . |
Apropo, acum am stricat turbina.
Caut una folosita, dar buna. Are cineva idee de unde as putea lua o CT26 in stare buna? |
Quote:
|
exista posibilitatea ca intr-un versus intre audi 200 2.2 turbo si supra mk3 3.0 turbo ambele STOCK sa castige detasat audi,detasat ma refer in 10 m deja o masina distanta????????? am cunoscut pe cineva si-mi zicea chestia asta,el chiar avea ambele masini.si zicea ca mergea nevasta-sa cu audi si el cu supra si nu se tinea dupa ea..... eu sincer nu l-am crezut..dar poate asa o fi
|
:)
no comment. dar as vrea sa o cunosc pe nevasta-sa ;P |
Quote:
|
e rapida tipa sar putea sa no prinzi:)):D
|
acum serios vorbind, din cate stiu audi 200 are tractiune integrala.
Deci la plecare oricum are un avantaj, mai departe... ce sa zic, Supra va recupera parerea mea, depinde de cati m dispune :) |
Quote:
Quote:
Apropo, pt Azerty. mai am 2 jenti de la supra asta.daca te intereseaza sa ai pt rezerva, imi dai pm. |
sa o satpanesti sanatos ;) ...daca aud ceva de vreun turbo iti dau de veste .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning