![]() |
Re: Un nou inceput 1310
2 Attachment(s)
desi munca merge greu ca lucrez de unul singur la masina se mai face cite un pic
astazi m-am ocupat de partea stinga si o ideie despre difuzoare |
se vede ca vrei sa faci ceva frumos si tare' dar mai ai multe de facut...
|
Eu te sustin BGV astept cu nerabdare sa o vad live in braila!!
|
6 Attachment(s)
am mai miscat un pic pe linga masina la partea din spate la lampi, de la bun inceput mi-am propus sa ingrop lampile in prorgaj si aproape am reusit mai sunt mici retusuri dar asta e
desi la inceput am aratat un model de bord cam cum as vrea sa fie acela sa distrus la muatrea garajului asa ca revin cu un nou model in lucru |
ehehe, misto, misto :)
|
vin bine lampile.........cum le-ai prins???
|
pentru bolidu'
sa iti zic un secret nici eu nu stiu deocamdata cum o sa le prind, dar o rezolv eu si pe asta |
bv vecine.misto proiectul doar chitul ala in exces sa nu faca probleme mai tarziu.spor la treaba;))
|
2 Attachment(s)
ultimile cumparaturi la partea de tablarie au fost facute adica aripile fata si usa stinga fata
pentru draos chitul crapa atunci cind suprafata pe care e pus nu e bine pregatita, la mine tot chitul care a fost pus pe masina sa pus pe tabla curata adica frecata pina la luciu metalic si chitul si inainte de a incepe eu la ea tot la fel de gros era sper sa nu faca figuri pina la urma |
salut!!!! in privinta inchuietorilor de la usi ce faci??
le astupi si pe acelea? |
6 Attachment(s)
astazi am dat cu putin grunt pe plafoniera si la motor
m-am chinuit sa scot boltii de la balamalele usilor pentru a face alte bolturi un pic mai groase ca usile sa nu mai aibe joc in balamale dar idiotii care au mai lucrat la masina au crezut ca e mai usor sa sudeze bolturile asa ca chinul de a scoate bolturile a picat pe mine pentru negri inchiderea va ramine aceeasi si citeva poze |
incepe sa prinda forma ,spor in continuare
|
Multa bafta cu proiectul man:-)
Se vede ca muncesti mult la ea si asta e de apreciat;) As vrea ca Braila sa aiba cat mai multe Dacii frumoase,facute cu bun gust8) |
e bine ca nu lucrezi in graba...o sa iasa un lucru bun ;)
|
lucrez incet si foarte incet dintr-un motiv sau mai multe
e prima data cind lucrez cu chit la scara mare cu vopsitu cam la fel si cam cu tot ce vreau eu sa fac , in afara de instalatia electrica si altele ce tin de electrica dar rabdarea e mama invataturii, chiar daca citeodata merge cam doi pasi inapoi si unu inainte atunci inseamna ca e bine tot ce fac eu acum e o pasiune pentru lucrurile facute de mine si voi mai face si altele |
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning