![]() |
Re: Matizu' meu
Quote:
|
destul de frumos dar nu uita k e alternativa ieftina si modesta si mai bine incerci ceva mai original. CMS sunt cam cele mai varza. parerea mea
|
Da, George.
Vezi tu, pana sa iau jante la ea ... incerc sa le fac pe astea. :D Apropo ... ar fi ceva original: jante CMS albe mat. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Sa le si fac ... :rolleyes2
|
Update: deoarece au venit caldurile, poxipolu' transparent a cedat, iar turometrul cazut pe bord. Acum 1-2 saptamani m-am ocupat de turometru si i-am facut alta prindere pe bord.
Fotografii in curand. :D |
ai nevoie de un suport de ceasuri profi :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Urmatoarele imbunatatiri:
- schimbare amortizoare spate - imi troncane la gropi de imi vine rau. Desi asta e problema de baza la Matiz, sunt ferm convins ca trebuiesc inlocuite cele vechi. - schimbare tamburi spate + saboti - a inceput sa imi fluiere la franari si la mers foarte incet (5-10 km/h) - arcuri pe fata mai mici, sa o ajut sa stea mai ... trendi - flendi. :D |
Schimbare tamburi? Pai pt ce sa-i schimbi? Tamburii se schimba doar daca sunt ovalizati sau au santuri pe interior... si in cazul asta, se pot rectifica la strung, daca nu vrei sa dai banii pe unii noi.
|
Pe stanga este ovalizat rau. Iar pe dreapta am santuri. :D
Au mai fost rectificati o data dar nu era masina in posesia mea. Vreau sa o fac boboc pentru ca e posibil sa nu o mai tin extraordinar de mult. :) |
Quote:
|
pana la urma ti-ai facut suportul de ceasuri ?:D ceva poze! Bafta!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning