![]() |
Re: O zi din viata unui emo kid
N-ai sa vezi prea curand exemplare vero de EMO in Romania... n-au talentul celor din afara! :)
|
Quote:
|
Daca ati avea rabdare sa cititi comments de la post-ul lui Arhi,va garantez ca veti rade cu lacrimi :D
http://www.arhiblog.com/valul-emo-kids/ ..cu toate ca mi-a luat cateva minute bune sa descifrez commentsurile venite de la EMO kids :lol:. Acesta ar fi un exemplu: Quote:
|
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...a-sinucis.html
inca un copil mort din cauza unui idiot de "curent" daca ati avea putina rabdare sa urmariti emisiunea de azi a lui mircea badea, ati vedea o parere tare misto despre emo kids (citat, printre altele: emo astia "e" tot un fel de manele, da' mai altfel) foarte tare link aici: http://antena1.ro/index.php?page=web...e=show&item=10 |
a mai spus Badea o chestie desteapta,pe vremea lui Ceausescu uram uniforma,pentru ca era impusa,ne indobitocea,acum ne indobitocim singuri prin adoptarea unui tip vestimentar,printr-o anumita freza sau prin aceleasi sentimente.asta e evolutia?
|
nu e asta evolutia, e spiritul de turma ;)
hai sa fiu si eu emo, gay, baiat de cartier, etc, ca asa 'este pretenii' mei, si ei este smecheri, deci si eu o sa fiu smecher |
Quote:
|
Cea mai tru. Doamne ce DEgeneratie!
|
asta e exact generatia de dupa revolutie.Generatie care se crede atotstiutori, care la bac numai au nici un subiect despre vreaun scriitor celebru...care stiu numai televizor, net, si figuri...TARA SE DUCE DE RAPA, astia or sa ne asigure noua pensiile, cum muncim 90% dintre noi sa platim celor de azi...care vin si ne considera niste incompetenti, needucati, pai astia de acum nepotii lor, i-au invatat prost, i-au pupat in cur de mici, i-au lasat in autobuze sa stea pe scaun ca vezi domne e mic...si acum ii plang. Ma bucur ca am inca prieteni ai caror copii inca primesc o educatie de om care trebuie sa fie respectuos si sa ceara numai atunci cand i se cuvine si are dreptate... *** EMO...*** GAY, *** tot ce e "la moda"
|
bai copii, citind acest thread si razand cu lacrimile de rigoare, n-am observat ca mi-a picat o insigna!acum am ridicat-o si am agatzat-o la loc:lol::lol::lol:
|
Vai cat de tru a-ti vorbit aici,mi-am ros tot lacul de pe unghii pana acuma...
Stiti ce se spune k opusul unui emo kid este manelistul,care are mereu numai ganduri vesele,este optimist,mereu zambaret si cantand ceva,nu conteaza k e aileile aileile,mie-mi place feteleeeee....da e super ok ,fata de emo cu care cand vorbesti,mdeaaa,vai cat de tru si mie imi place formatia aia este super tru!!!! Ashea k eu v-am lasat,merg la coafor....peace out!!! |
copii care n-au minte proprie :lol:
|
Fasso te rog pune-ti insigna la loc.
|
Quote:
bine spus si la obiect! pana la urma la asta se rezuma toate aceste trenduri : o tara care se duce de rapa! |
Quote:
Bun,acum lasand gluma la o parte, astazi am fost surprins sa vad in oraselul asta mic al meu 5 bucati Emo in toata splendoarea lor!aveau mai mult machiaj pe fatza decat a purtat in toata viata ei pamela anderson, ochii le erau indreptati nu in alta parte decat in pamant sau in mp3-playerele din dotare, fiecare fuma ca primul model de locomotiva pe carbuni...zaceau pe gardul daramat al unei case parasite!foarte tru oamenii ce pot spune!nu a fost frumos nici din partea mea pt ca am ramas holbandu-ma la ei,dar era prea mare uimirea:lol:pe rockeri sa zicem ca ii inteleg,raperi la fel, houserii sunt chiar ok, insa despre aceste fiinte sceptice numite emo chiar nu stiu ce sa spun decat : distrusi,terminati,pripasi, etc...si lista poate continua!nu ii judec pentru ca nu sunt Dumnezeu ca sa-i judec, dar parca imi pare rau de unii dintre ei , stau si ma gandesc....uite fata asta ce bine ar fi aratat daca era imbracata in alb si nu in negru, daca ar avea cu 99 % mai putin machiaj pe fatza, daca n-ar avea parul ca fiind taiat cu secera...etc!un singur lucru pot spune....BAGATI-VA MINTILE IN CAPETELE DIN DOTARE!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning