![]() |
Re: Masini tari in IASI
a fost vandut deja ;)
|
Re: Masini Tunate Din IASI
de aia mi se cunostea mie masina din is
|
Prost nu e ala care cere... ci ala care da ! :D ceva de genul asta..
tare masina :lol: a fost pe la cativa care si-au batut joc de ea.. dar nah, pacat de munca omului ;) de multe ori.. la noi in romania se munceste mult si degeaba.. |
Re: Masini tari in IASI
majina e f bn intretinuta.a avut o mik problema , dar a fost reparata.cu greu, dar a fost reparata.k bara e din fibra.ji a trebuit sa ajunga cu ea la buc.dar e foarte ok.acum e k noua.oricum, actualul proprietar are foarte multa grija de ea ;););)
Te rog mult, foloseste un limbaj corect! Lasa limbajul de MIRC si CHAT ... hai totusi sa demonstram ca suntem oameni cu carte si nu niste analfabeti! Merci! |
Urata masina,urat prieten..
:lalala::inyourfac:tenisclap:zombie::poke::confuse d2:writers_b:bunch::evil_laug:weirdface:chuckel::b lahblah: Si acum astept avertismentul. :bored: |
2 Attachment(s)
Azi pe straduta spre biblioteca de la litere (sunt si camine pe acolo dar nu stiu exact care si cum).
|
daca vrei sa'l vezi/pozezi/intalnesti mai des mergi pe splai in alexandru ... il gasesti cu vreo 200 m inainte de podulul spre mircea.
|
este un dodge ram prin iasi cu motor de 8300 cm si aprox 600 cai...si mai este un maseratti gran turismo pe la flux prin doi baieti
|
Quote:
|
Si oricum topicul e despre masini TUNATE,asa ca nu vad ce ar cauta aici masiniile unor baieti de bani gata,care daca ii intrebi nici nu stiu cu ce fel de carburant merg masiniile lor.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
e frumoasa .. da o vad cam mult parcata pe bordura si prafuita... de ce?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning