![]() |
Re: B-18-efs
6 Attachment(s)
:arrow: colectia toamna iarna...
|
imi place eleronul de pe luneta :D de unde l-ai luat?
|
eleronul l'am cumparat din Mioveni de la un magazin de piese auto...am dat vreo 200 de mii anul trecut.
|
eu am tot cautat prin alba si nu am gasit... daca mai gasesti unul, te-ar deranja sa mi-l trimiti prin curier te rog?
|
pai nu stiu...la Mioveni am fost sa'mi iau piese pt motor nu stau acolo sau prin imprejurimi.cand o fii sa ma duc prin targ la vitan si gasesc te anunt.;)
ps:daca vrei imi poti da un pm cu id'u tau si vb... |
fara sa te superi da masina ta nu are linie. nu e placuta estetik. regleaza si u capotele, usile, si barila parka is umflate asa, mai punele la punct putin
|
adevarat ce zici...capota asta nu stiu de ce nu vine la linie,mai am o capota care vine perfect dar nu este vopsita.+ ca masina a avut accident anul trecut si nu am avut la cine s'o duc sa o traga la linie pt ca toti lucreaza in scarba sa ia banii..asa ca am preferat sa o fac eu +ca nu am dispus de prea multi bani:sad:.barile si usile vin bine doar aripile nu sunt aliniate cum trebuie.
|
5 Attachment(s)
:arrow: :blink:
la sfarsitul sapt sper ca e gata...:hug: deci va fii neagra:yes: capota nu ramane aia si portiera o inlocuiesc cu una noua... va urma...:-) |
asta cu 4 faruri e ata? scuze dar nu am citit tot postul:( parerea mea e ca o sa iasa super marfa masina mai ales cu capota aia:) bafta in continuare si asteptam poze:D
|
da este a mea...
este prima mea dacie:love: |
marfa bafta cu amandoua:)
la cea cu 4 faruri ii pui jante pe 4 prezoane? |
6 Attachment(s)
Quote:
la anu poate o sa trec la 4 prezoane;)deocamdata nu sunt bani:sad: Poze ...:arrow: :rolleyes2 |
7 Attachment(s)
nu va place?:sad:
a venit timpu naspa si nu o mai pot vopsi pana nu se incalzeste...:cry: |
pai si capota plonjata nu o lasi?:( arata mult mai marfa:D
|
arata misto dar dai culoare si coboarai garda la sol:D si bine inteles nu jantele acelea:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning