![]() |
Re: My KYS !!
Mersi Robert ! urmeaza farurile ;) Poze..putin mai incolo ! Sonny , nu cred ca poza este una reusita dar culoarea mi se pare mult mai buna decat kkniul ala original ;)
Si-n plus..e vb de gustul fiecarui om ! |
Quote:
Am observat ca proprietarul acestei masini are gusturi fine si nu cred ca va face ceva lipsit de bun gust la interior si cu aer de Vitan;) Multa bafta cu proiectul in continuare:-) |
Quote:
|
Quote:
Da, inca nu am masina. Daca nu m-a facut mama mai repede e vina mea? Stai calm ca o sa apara si "tractorul" inainte sa am permis ;) O sa fi primul care o sa afle. Acuma o sa-mi sariti toti in cap ca sunt contra Dacia si etc... Nu! Nu sunt deloc contra Dacia. Chiar am vrut sa-mi iau un Logan in leasing dar ai mei nu au fost de acord. |
Am inteles Sonny..nu este nici o problema :)
|
In sfarsit un om cu capul pe umeri! Respect!
|
5 Attachment(s)
Inca o mica modificare!! Multumesc mult lui Dan.Gutu ptr angeluri si lui Dsign ptr montaj ;)
|
sunt naspa rau.......
abia astept sa le vad live. |
Arata OK. Am inteles ca nu bat prea bine lupele; nici macar cu xenoane. O singura chestie ma deranjeaza: by Renault din plasa.
|
Inainte de a mi le monta am citit destule iar experienta amicilor mei loganisti cu angel mi-au confirmat faptul ca ele sunt super ok daca pui si xenon! In legatura cu "By Renault" e vb doar de gusturi. Daca tie nu-ti place cum e , la fel nu-mi place nici mie ca sa nu fie nimic pe plasa !
"Inginerii" care ti-au spus , ori sunt dinaceia din povestea vulpii si-a strugurelui sau cei care nu s-au dus sa-si seteze cum trebuie farurile ;) Numai bine ! |
salut ! cu dimensiune sunt jantele si cauciucurile ??
si cam la cati bani sunt jantele alea ? |
ochisori noi, bravo! arata superb
|
Quote:
|
janta noua este undeva la 650 ron deci..setul 2600 ron. Mai bagi si cauciucuri de vreo 6 mil..
Mersi ptr ajutor nea Laurica :)) Ms RDT ptr apreciere !! |
5 Attachment(s)
cateva poze seara :
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning