![]() |
Re: Masina mea C3 - sufera ceva modificari
3 Attachment(s)
au venit si pozele :D
|
mai am ceva de lucrat la ea
acum sunt cu partea cu muzica .....o sa schimb statia pionner si o sa fie tot imbracat....asa frumos ca la carte |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Masina membra a No Speed Limit Dr.Tr.Severin :P
Apropo ... Razvan :-)) vreau drepturile de autor pentru poze :-) uita`ti aici mai multe ... |
3 Attachment(s)
alte poze mai recente :)astept parerile voastre
|
Masina arata ok ! Felicitari ! Dar... promite ca o sa incerci la un moment dat sa schimbi pragurile cu ceva mai placut ochiului.
Uite aici un C3 dupa care te puteai inspira. Inca o data felicitari ! |
ms...dar mie mi`au placut astea...gusturile nu se discuta
|
:)faruri ca alea mele ai reglaj electric la ce pret te au ajuns ?:D
mai ai poze cu ele aprinse? ca eu inca nu am montat setu asta nou si cele vechi au zburat de mult... |
1 Attachment(s)
uite o poza frumoasa :D
|
200 e m`au ajuns cu tot cu reglaj electric :)
|
Quote:
|
nu...de la cineva le`am luat...daca te intereseaza vreau sa dau jantele de pe masina...sau la schimb cu altele mai mari+dif
|
Teroarea, vad ca esti tot din Craiova. Din exces de patriotism local te sfatuiesc sa nu cumva sa faci vreo afacere cu razvansev. M-a aburit si pe mine acum vreo 3 saptamani cu jantele alea. Prima data mi-a zis ca valoreaza 150 de euro bucata! I-am trimis un link de aici de pe forum unde se vand cu 1250 lei noi, la cutie. Mi-a mai zis ca sunt ca si noi si ca buza aia e facuta rosu din fabrica. De fapt toate jantele sunt zgariate, iar buza e facuta cu oja! Dupa ce am facut 130 de km dupa ele mi-a zis ca ar trebui sa le vopsesc... Initial imi zisese ca anvelopele au vreo 300 de km. La fata locului mi-a aratat niste anvelope pe care probabil le refuzase vreun carutas! Ca sa nu mai zic ca ne intelesesem la un anumit pret si dup'aia se scuza ca a avut probleme cu banii cand se hotarase sa le vanda cu suma respectiva si ca noul pret este de fapt altul...
|
si nu`ti iei ma de la magazin... :))) hai ca esti bestial tataie...tot tu pleci fara sa zici nimik....si tot tu esti ala cu gura mare :))))))))
|
Stema cu C3 nu o dai jos? :) Ar arata mai bine :)
In rest e frumoasa :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning