![]() |
Re: AR55HAM -u !
10 Attachment(s)
:arrow:4Tuning Days
|
ohooo..ce mandru is:D eu am facut pozele, oricum superba masina:D bafta in continuare...a stralucit la 4tuning;)
|
4 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
pana sa vad masina in realitate chiar mi-a placut,dar cand am vazut-o la romexo am ramas cu un gust amar ca sa zic asa.stratul de vopsea este subtire si se vad numai urme de la smirgel.in afara de asta trebuia sa o dezechipezi ci u cand ai vopstit-o sau macar sa o fi izolat calumea.pe manere aveai numai spritkit.pacat de banii bagati.mama lor de meseriasi romani.s-a vazut clar diferentza intre o lucrare romaneasca si una din afara.bine ca sunt si masini romanesti cum ar fi loganul de la baia-mare care este excelent lucrat.
|
Nu cred ca trebuie sa-l critici in halul asta.....chiar arata minunat.....
Inteleg ca sunt mici defecte ,crede-ma la orice masina sunt mici defecte,perfectiune nu exista:-) Loganul arata super si nu e frumos sa zici ca a bagat bani degeaba in el,omul face ce vrea cu banii lui,daca lui ii place asta conteaza....si nu el este singurul;) Pacat ca n-am ajuns la 4tuning:sad: |
si mie chiar imi place...si la 4tuning arata chiar bine...mai are de lucrat la ea..inteleg....in fine..conteaza ca lui i place;)
|
daca trecem cu vederea peste vopsea(ceea ce la un concurs aia au ochiu format si scade mult...) sunt o gramada de elemente sooper tari la masina:bady kitu,stopurile clare,farurile,jentutele si tigrusorul... astea nu au fost usor de obtinut si a depus o munca destul de apreciat pt masina:D ! Good Work !
P.S.:ai facut cumva pozele cu telu ca au niste puricei....? in realitate e foarte frumoasa din apropiere:D |
@bolidu : nu a fost destula vopsea pentru mai multe straturi.aia a fost problema,si baza a fost negru.(basecoat-u) deci daca mai aveam putina vopsea iesea super,dar las ca e bine si asa.pana ii mai dau un strat :lol: .da nu prea poti sa-ti dai seama de micile alea greseli doar daca ai ochi.
@spark88 : mersi ca tii cu mine ,si apreciezi masina,dar zice acolo ceva adevarat bolidu. @DraGOnRiD3r : mersi si nu am facut eu pozele....am ramas fara baterie in bucuresti si nu am avut incarcator.:) |
hmm... eu as zice ca ar iesi misto masina daca iai da o folie neagra pe cel putin geamurile spate(si luneta daca vrei)... sar asorta cu maroniul ala sau ce culoare e masina ca nu am stat sa le numar pe toate:D
|
da ar sta bine. am sai pun cand o sa am bani :) cat de curand sper...
culori ce is pe ea e Violet ,maroniu,verzui....cand cum :D la soare e super oricum. Cine mai are poze de la 4Tuning Days cu masina mea rog sa le puna aici sau PM.multumesc;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite norby mai am pt tine 3 poze modificate:D aceste leam facut cu telefonul;) au iesit mai bine:D ce zici iti plac ?
|
Mersi fain. super pozele ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning