![]() |
Re: [My moto] BUELL XB9SX Citycross , 984 ccm, 2 cilindri Harley Davidson
te salut!!
in primul rand vreau sa te felicit ptr decizia ta sa-ti cumperi buell. ai avut ocazia sa te dai pe una ca sa vezi ce inseamna marca aceasta ? suna/ma te rog pe urmatorul nr ..... si iti explic totul ce inseamna modelele XB . ps sa fiu sincer nici mie nu/mi mai place masca dar a fost conceputa doar cu scopul de a participa la concursuri custom ......din pacate nu mai am timp dacat sa o frig din cand in cand prin muntii superbi care ma inconjor ...traseele in romania sunt unice si poate ne intalnim sa o frigem in preuna..... dani |
Salut, abia acum am mai intrat pe aici, sa imi dai si mie pe PM idul tau de mes, Buell-ul inca nu a venit, mai am vreo luna jumate de asteptat ca am vrut modelul 2009 si este prima mea motocicleta :D
|
ma gasesti la expo pe data de 10-12 la buc......voi aduce si motorul...
|
|
si cum stau lucrurile in motolife din luna julie .......
|
Re: Buell XB9SX Citycross, 984 ccm, 2 cilindri Harley Davidson
Foarte frumoasa.....cand pui suflet in ceva nu are cum sa nu iasa bine.....spune-ai mai ca ai sa pui si un filmulet ceva......sa vedem si noi cum se aude "monstruletu"
|
Re: [My Moto] Buell XB9SX Citycross
....FOR SALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
esapamentul din elvetia dar daca vrei ceva bun pentru modelul tau ma contactezi si iti gasesc ceva.....
|
o vedem si noi la romexpo?:>13-14 martie?:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning