![]() |
Re: B-05-npa
ftrumoasa masina :D imi place ca e low keep u the good work :D
|
Multumesc pt poze dog99 si multumesc pt parerile voastre. Cum da caldura intra la cosmetizare, un nou look pt masina. Sper sa iasa ceva calumea . VA SALUT
|
Salut, arata foarte bine masina, joasa, curata, imi place foarte mult, tine-o tot asa. Bafta
|
Si de maine incepe nebunia - eliminam rugina , manere ,schimbam tampoane la cutie , la motor , ca se apropie pastele si poate ne innoim si noi cu un alt look . Deocamdata am montat trapa . Spor la treaba imi zic si sa ne vedem cu bine pe strazi .
|
Quote:
|
arata bine masina,nu am urmarit threadu mai mult m-am uitat sa vad cum arata masina,are ceva modificari pe la motor?
ce cauciucuri ai pe masina ca se pupa pe masina de numa numa....??? |
In primul rand tin sa te salut si pot spune ca imi place masinuta ta sau mai bine zis mi-a placut pana in momentul in care i-ai pus barile de plastic......:sad: Cel mai bine o lasai asa cum era cu cele originale dadea mult mai bine,parerea mea plus ca pe fata modelul asta de bara nu da bine deloc cu botul acela cu 4 faruri.Oricum nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine dar asta e parerea mea,bafta si spor la treaba in continuare;)
|
Va multumesc pt parerile voastre , ms buga pt indemn.
Cauciucurile sunt pe spate 195/50/13 si pe fata 185/55/13 sunt SH dar foarte bune,au costat 320 lei toate. Asa credeam si eu despre barile clasice k arata mai bine masina cu ele dar: masina fiind lasata nu avea o terminatie . + de asta se vedeau toate nebuniile de sub masina,oricum o sa schimb bara pe fata cu una 9 asta e de proba asa . Oricum multumesc pt parerea ta sper sa ne vedem la vara k sigur o sa venim prin constanta.BAFTA |
Mare noroc am avut azi . Cand am ajuns acasa chiar vroiam sa bag masina in curte si cand sa dau cu spatele POC s-a auzit cevaaaa. Nu era decat roata mea pe stanga fata intrata sub masina , s-a rupt pivotu ala de jos . Multumesc Lui Dumnezeu k nu s-a rupt ala cand eram in timpul mersului .Astea sunt piesele romanesti ce sa faci,acum alti bani alta distractie .
|
Asa e cu piesele astea romanesti de tot c...u poti sa o patesti rau....:shock: Vorba ta bine ca te-a lasat cand ai ajuns acasa ca cine stie ce se mai intampla..... Astept sa vii la mare daca zici ca vii si poate facem 1 intalnire si cu restul gastii din C-ta sa-i cunosti ca sunt toti de treaba;)
|
6 Attachment(s)
niste poze de azi cu npa,fxf ,io si kis;)
|
frumos:X abea astept sa`mi iau si eu alta...poate ne imprietenim toti cu daciile:)
|
Quote:
Quote:
Te rog foarte mult sa folosesti functia Edit ! |
respectele mele....schimba foarte mult jantele alea masina chiar daca sun CMS-uri....
drumuri uscate si fara incidente |
SIMPLU LASA-O MAI JOS O SPIRA JUMA PE FATA IAR PE SPATE ARCURI DE FATA SI TAI O SPIRA.BAFTA
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning