![]() |
Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
190 cu sandero 1.4 mpi:lol:
|
BMW 320 D 2000
210 km/h pe autostrada Germany si 200 km/h intrarea in Roman |
upload - 175 km/h cu peugeot-ul Podul Iloaiei - Iasi
|
eu am carnet de 3 luni, dar dupa 1 sapt de cand am luat carnetul am prins 100 km/h de la barlad la crasna cu vw polo 1.9 TDI din 2002.....de at nu am mai iesit cu masina din oras.....weekendul asta tre sa plec iar .....sunt curioasa pana la cat o sa ajung:D:D
|
Fara sa crezi ca o fac pe desteptul eu ti-as recomanda sa o lasi mai usor pana acumulezi suficienta experienta.
Alta ordine de idei: felicitari :) |
ms mult:P....oricum prea tare nu o sa pot goni k merg in masina cu tata:D
|
La inceput te crezi as, pana ce vezi niste accidente sau pana ce treci printr-un eveniment nedorit, mai ales in stilul in care se conduce in tara.
|
mmm :)
240 km/h cu Mercedes E220 de prin 2004 pe la Metro evident masina imprumutata 180 km/h cu Bmw 316i masina personala pe un drum dinspre Timisoara cam atat limite maxime ;) pana acum =)) |
Quote:
inconstienta sau imaginatie :?: |
:)
nu frate :) nu`i nici una nici alta e vorba de adrenalina
si de la antibiotice de sus pana la metro ai destul spatiu daca ai si masina pe masura si ca sa te surprind si mai mult chiar era noapte si eram si cu 2 prieteni in car :) experienta isi spune cuvantu..:) |
Re: :)
Quote:
eram si eu racer la inceput pana am tras 2 masini pe dreapta , da asa e la inceput .. toti suntem raceri cu tico :) |
vrei tu asa sa fii mai rau cu mine :)
am 7 ani de karting la clubul din iasi....si mai stiu cat de cat + cum ai zis si tu am si eu drumuri prin afara:) oricum n`am cerut nimanui sa ma creada :) |
oricum ca sa tre creada tre sa postezi si dovada ...
Bafta |
asa e cum zici si tu, pentru ca ceva sa fie credibil trebuie o dovada, in cazul meu nu este
bafta si tie de asemenea |
nu e nevoie de dovada, e nevoie de bun simt si respect pentru a scrie lucruri adevarate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning