![]() |
bun sfat, asta facem
deci sa va povestesc O FAZA DE O MIE DE PUNCTE !!!!!! PETRECUTA AZI ! am fost pana la sala de sport cu un amic .. eh , si undeva .. relativ ascuns .. 2 .. tipi de a 9`a ... fumau .. ascunsi .. si lalala .. fiind noi , ei habar nu aveau ca pe acolo trece profa/profu de sport care-s cei mai ai draq cu fumatu .. eh si cand ne-am intors de la sala ,eu facand pe bunul samaritean , m-am dus la ei .. sa le dau sfatu .. :P sa nu mai fumeze acolo , ca daca i-au prins au pus-o .. eh si m-am dus i-am intrebat , voi sunteti boboci ... ? si unu zice speriat : NU!!!!!!! de ce ?!?! vrei sa ne batzi ?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: le-am explicat cum sta problema ... dupa care mi-au zis ca-s boboci =)) am ras cu lacrimi |
Re:
Quote:
Are SUPER MULTA DREPTATE!!!! Acum sunt anul 3 la ASE si pot sa spun ca m-am distrat MULT in astia 2 ani, dar nu s-a comparat cu liceul; in liceu te distrezi altfel, colegi sunt mult mai uniti (probabil din cauza absentelor care la facultate numai exista), distractia este mai marfa!!! La facultate este o distractie mai matura(boring). Ai colegi din mai multe orashe, fiecare obisnuit sa se distreze (sau nu) in felul lui/ei!!! Luati sfatul celor care au terminat liceul si numai pot sa se bucure de el!!! BUCURATI-VA CAT MAI PUTETI, PROFITATI DE LICEU s-ar putea sa fie ultimul loc in care o sa distrati in modul asta!!! |
Asa e ..... asa zicem multi ... k Liceul e najpa si alea alea ... dar de fapt ne pare rau si dupa generala ... eu is a 12-a si ... incepe sa se vada pe fata tuturor disperarea si parerea de rau ...desi suntem o clasa destul de destramata .... ne pare rau k ne despartim .....dar avand in vedere k suntem o clasa de Arhitectura , e normal sa urmezi Facultatea de Arhitectura ...... si cum nu sunt prea multe in tara o sa ne intalnim .....noi deja ne facem planuri , k o sa stam in aceeasi camera la Faculta din Bucuresti . :lol: .... cine stie poate asa o sa fie ....
|
eu tot astept niste pics :roll: :roll: :roll:
|
Ce viata e la liceu, sa moara fapta....
ANII DE LICEU NU O SA MAI FIE NICIODATA... CATA DISTRACTIE... CATE TAMPENII... CRED K ORICE OM AR VREA SA MAI FACA ODATA LICEU... DISTRATI-VA LA MAXIM K ANII ASTIA NU O SA MAI PUTETI SA-I ADUCETI INAPOI... PEACE :peace: |
Santose ...esti de coma :))....:D :D :lol:
....shadow..cata dreptate ai .....nici nu vreau sa imi aduc aminte cata distractie e in liceu ...l-as mai face de inca 2 ori cel putin :) ...prost am fost k nu am repetat si eu un an 2 :D ...la facultate e de tot ***u! :( :( ...cica e distractie....asa zic cei de liceu acum...asa ziceam si eu ...cand vor ajunge la facultate or sa regrete k liceul s-a dus ...cea mai frumoasa perioada din viata dupa parerea mea! ...oare se poate sa il mai fac odata :D |
eu sunt de coma ?!
EI sunt de coma =)) :lol: :lol: maine , o noua zi , o noua aventura =))))) recomand urmatoarea replica .. bine .. da nu sa te bagi ca prostu`n seama .. de ex. azi o bobocica .. a venit sa-mi ceara o bricheta ... i-am dat-o :P bricheta , nu m-am putut abtzine .. si am zis :) .. \"tare am eu senzatia ca o sa iei miss`u anul asta ... \" =)) era ROSHIE in plm =)) nu mi-a venit sa cred .. s-a inroshit instant .. si .. a tzinut .. sa vedem maine cum evolueaza lucrurile =)) am auzit eu cat de nasol e la facultate .. te mai duci pe la balotesti .. studiezi ... e . . . nasol rau .. fugitzi cu calu |
desi au trecut 4 zile de scoala... am vazut numai prasti de fete :( sper maine sa colind toate clasele de a 9`au sa vad .... niste .... rasarite :D
|
Re:
Quote:
|
eu am terminat si a 2-a facultate...
si imi pare rau din toata inima dupa liceu. nu exista perioada mai frumoasa decat liceul in viata. nu exista nimic comparabil, distractia de facultate e altfel, e prea matura, dupa aia te angajezi, umbli sa faci bani, sa alea, cresc diferentele, nu se mai compara. sfatul meu: distrati-va in fiecare secunda, duceti-va la fiecare bairam/majorat/bal , mergeti la toate filmele, barurile si partidele de biliard in timpul orelor, ca oricum ar fi liceul tot il terminati, si tot ca dreq o sa fie dupa aia. |
deci dintre toate sfaturile legate de savurarea liceului,al lui aleks e cel mai filozofic
parerea mea :lol: |
A zis-o ca unsa...
PEACE :peace: |
totusi ... in loc de toate partidele alea de biliard si bla bla ..
as prefera sa ma duc sa STUDIEZ la balotesti ... :lol: :lol: :lol: :lol: cine stie ... cunoaste ;) |
Re:
Quote:
stii cum e, \"masina din imagine e cu titlu de prezentare\" :lol: :lol: asa ti-am spus si eu, textul de mai sus e doar pt sugestii, voi stiti cel mai bine cum se pune problema |
baaaaaaaaah =))) astia is rupere=)) sa-i vezi cum stau in banci mah mori de ras =)) ziki ca vine draku sa ii ia=)) si apoi fetele se baga in pamant nu alta mah.... sa facki cunostinta cu ele si se fac rosii ca draku si deabea iti soptesc numele....=)) mah din pacate generatia asta parca nu e asa reusita....sau poate mi se pare.....
si santos frate tu esti spaima scolii sau ce=))) de se fak astia asa pe ei cand te vad=)) si cum o iesit cu aia mah :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning