![]() |
Re: Machetele mele - manu_96xls
e super colectia.si ultima macheta e bestiala:X:X
|
3 Attachment(s)
Urs să fie.:-)
23.BMW E30 Producător:Necunoscut Scara:1/43 Attachment 1125765Attachment 1125766Attachment 1125767 |
Urs si este! Foarte frumoasa, ma mir ca e vopseaua in asa buna stare! Felicitari domn' moderator!
|
ce bine ii sta cu jantele alea8).....felicitari si bafta in continuare!
|
nu poti sa ii aranjezi parbrizul mai bine?...vad ca avea si hardropul...ar fi frumos sa faci rost de el:D...foarte frumos ...
|
hmmmmmmm........... frumos da,da se vede ca avea si hardropul daca nu mai e sa ii faci rost de el incearca sa faci tu ceva
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nici nu stiam ca va fi un 1/43, ma asteptam la ceva 1/18 AutoArt, serios...E ok pentru scara ei, dar nu ma impresioneaza foarte tare(sper sa nu-mi dai Infraction pentru asta:lol:), faza pentru care se merita sa o ai e ca nu prea gasesti "ursi" la scara 1/43.
|
Foarte frumoasa colectia.
Multa bafta in continuare! ;) |
si inca ceva...fai oglinzile si gaurile din bara negre ...maneru de la usa tot negru...si inca putin negru prin interior volan bord...scaune...stii la ce ma refer...
|
9 Attachment(s)
24.Volkswagen Beetle (RAT)
Producător:Maisto Scara:1/24 |
Foarte tare! Frumos cadou (unul din ele :lol:) ai primit de ziua ta! Nu am mai vazut beetle jegos pe aici! :) Felicitari gigi! :-P
|
interior ...motor...mai multe pozee si detalii...merita
|
Quote:
Quote:
Motor, n-are că nu se deschide capota spate, iar în față, o roată de rezervă simulată.:D |
super tare macheta, cadou de nota 10
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning