![]() |
Re: logan
in 10 milioane gasesc ceva
|
IMI SPUNE SI MIE CINEVA UNDE GASESC FOLIE IMITATIE CARBON ?
|
1 Attachment(s)
poze4 noi am vopsit jentile albe stil raliu
|
salutare !
poti face mai multe poze ?! multumesc ! |
3 Attachment(s)
UITE ALTE POZE LA JANTE EU LE-AM FACUT ASA CA SUNT PASIONAT DE RALIU DA STA SUPER TARE
|
Daca nu te pricepi lasa pe altu,nu incerca sa le faci u pe toate ca nu iti ies.....Nu ai izolat si u cauciucu ala lai facut ca draku....si cum ai pregatit jantele??inainte de vopsire??Daca erau facute mai ingrijit arata bine....dar asa....
|
frate , le'ai fi vopsit tu "rally" insa vezi ca ai dat si pe cauciuc ...trebuia sa faci treaba ca lumea daca vroiai ceva frumos ...si eu mi le`am vopsit insa a fost munca de vre'o 4 ore ..migala si mi'a iesit mult mai bine ca la tine ...acu n`ai ce sa le mai faci ...astepti sa se duca vopseaua de pe cauciuc ...mai multa atentie data viitoare cand faci ceva...detaliile conteaza :)
|
un pic acolo am dat o sa dau cu vopsea neagra pe cauciuc
|
Ideea e buna dar ai facut treaba de mantuiala.
|
o sa repar mie imi palce sa fac eu modificarile la masina decat sa oduc sa faca altu
|
2 Attachment(s)
am fost la cumparaturi filtru sport statie sony 600w subwoofer blaupunkt 200w reali max 650w
|
Re: Logan
10 Attachment(s)
ma urcat eleroanele pe masina si pragurile
|
Arcuri, arcuri, arcuri, arcuri, arcuri, arcuri!
Si da jos prostiile alea de pe aparatorile de la roti. Sau mai bine da-le jos cu totul! Arata urat doar pe spate! PS. Eleronul si ce ai mai pus pe masina le lasi asa nevopsite? |
Nu sunt nevopsite, sunt acoperite cu folie imitatie carbon.....
Frumoasa masinuta......chiar ar da mai bine fara aparatoare si arcuri eventual:D Bafta salut |
ms o sa dau aparatorile de noroi jos ca sunt naspa ,arcuri urmeaza odata cu jantele si cu prelungirile de la pilot
ps vreau si eu un site de jante si de arcuri multumesc mult |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning