![]() |
corect santos, bine zis ... sa vedem daca se simte careva
|
pai da mai las-o dreaq de treaba ...
100 de mii daca puneau fiecare si tot iesea o chestie ce *** ma ? un pachet de tigari si un cico ... se lipseau de la asa ceva si faceau ceva bun nu , lasa ... .dau aia care n-au ... ;) mai bine asa , in fine .. toate bune si frumoase pana or pati-o si ei ... sa vedem atunci si pune ... dau aia de au loganuri si etc. si nu dau \"boerii\" din celice rx8`uri 350`zuri sau mai stiu eu ce .. Pe de alta parte mai sunt si oameni gen BlazeyBlaze , RUS , etc. care ... merita tot respectul .. ei au dat .. bravo lor .. restu` ... stau si-o ... in cuba , in bamboo , in shampoo , si etc. las-o dreaq , in loc sa dai 200 de mii pe un cico sau cat *** o fi acolo .. te lipsesti de un suc si pui ... da ce sa ceri ma ... n-ai de la cine .... lor sa le fie bine bafta si sanatate |
Asa e in viata Santose...exact aia care sunt plini de bani ii doare exact in locul ala nebatut de soare de suferinta altora...eu am venit si am dat toti banii pe care-i mai aveam pana a doua zi cand imi luam salariul...asta e, nu-ti face grija, D-zeu imparte dupa merit...va veni un timp cand si ei vor avea nevoi stringete si nu vor avea parte decat de scuipati in ochi...
Sincer, e o dezamagire, foarte putini au dat bani...haine s-au mai strans cate ceva, dar ce era mai important, bani de mancare pt bietii oameni, mai din parti...nu am decat respect pt cei care au contribuit atata cat au putut, si sila pt cei cu posibilitati mari care au stat deoparte sau au preferat sa critice sau sa comenteze...daca va pun cap la cap nu scot mai mult de 2 watti din voi...pana si la meciul acela de fotbal de la Timisoara...Tiriac, marele businessman plin de sute de milioane de dolari, a stat, a baut, s-a distrat, si cand a fost vorba de licitat la tricouri, bani ce urmau a fi destinati sinistratilor, s-a tirat ca un nemernic...Rusine lichelelor ordinare, rusine!!! |
e bine ca m-am facut inteles ..
asta e .. cum zici si tu bogdane .. ai dreptate ! acum ... speram sa nu se intample doamne fereste ceva .. sa nu mai ploua ca.... avem cativa oameni acolo ... sa nu se intample doamne fereste ceva ca atunci e nasol : / |
Beton zis :tenisclap da crezi ca se va simti clasa la care te referi NUUU :lemon: .Il va durea incontinoare unde ia durut si pina acum :paper: si nici acolo.Viata Santos ce nu sti tu \"cine are il doare,cine nare ajuta\".Pacat da asa e in multe lucruri :ashamed: .Felicitari persoanelor inplicate si celor care au ajutat :tenisclap :wink:
|
Bine Santos ca ai apucat sa spui tu chestia asta. Am obseravat un lucru tare dureros serile trecute. Lumea din p-ta victoriei se agita ca nu s-au strans decat foarte putini bani si acele persoane la care te referi tu Santos stateau si radeau si se laudau cu noile achizitii de haine. Si mai vin si se dau rotunzi cu masinile lor. Degeaba masinile lor costa mii sau chiar zeci de mii de euro atata timp cat ca persoana nu valoreaza 2 lei. Vorba lui Santos, oare chiar nu puteau sa faca o intalnire si sa doneze macar cate 100.000 de mii de lei. Acum imi dau si eu seama cum se fac banii. Trebuie sa fii chitros.
Imi pare rau ca a trebuit sa fiu poate nesimtita, poate carcotasa, dar..... |
Re:
Quote:
|
H E L P !!!
Care`mi zice si mie o comuna...sat din Bacau sau Suceava care sunt afectate!...Dar nu prea departe de Iasi!!!Ca nu am decat un plin de benzina asigurat! |
Credeti k aia care n-au dat, au tupeu sa se simta, sau sa-ti sara in cap santos pt ce ai zis?
O sa mearga pe burta in continuare, iti zic eu... Tara asta nu e de ***, ci oamenii sunt de *** si fac tara de ***.... PEACE :peace: |
Pe bune, ce mai conteaza cine a dat, cat a dat, ce a dat? Cine a dat, respect maxim, cine nu, sa fie sanatos! Comentariile pe tema asta sunt de prisos!
In seara asta - chiar daca azi am avut un deces in familie - voi merge si eu si voi dona haine si, poate, bani! \"Din bucata mea de paine am crescut un om si-un caine!\" - ganditi-va la asta! ALERGAM SA-I AJUTAM! |
4 Attachment(s)
Poze din seara asta de la Craiova....am reusit sa strangem ceva insa vineri vom strange mai multe lucruri si poate le vom duce noi personal...in seara aceasta le-am dus la un centru de colectare impreuna cu baietii de la Extreme ! :wink:
Multumiri TranceGirl , Extreme Racing Club si tuturor celor care au facut ceva pentru acei oameni amarati ! La Craiova continua campania \"Alergam sa ii ajutam\" ! |
Re:
Quote:
Nu e sanatos sa pui asa problema. Cine a dat a dat sa fie sanatos cine nu a dat, probabil nu a putut sa o faca, dar sunt si uni care au dat si nu vor sa li se spuna numele, ori au ales alta forma de ajutor. Toata lumea sa fie sanatoasa, asta e important. Nu-i judecati pe altii in astfel de situatii grele. |
-Ignoram aroganta unora.......
-Si la Bucuresti campania \"Alergam sa-i Ajutam\"......continua!!!!! -Deja la Garaj se strang din nou ajutoare -Multumesc Husky si Conu lui SXC , GSI , Gratian , Micutzu , CYF si tuturor care ne-au ajutat. -Suferinta acelor oameni nu se poate explica in cuvinte. -Speram ca Duminica dimineata sa mai plecam odata. -Primul transport a continut: Mancare (Conserve , paine, biscuiti) , haine (aprox: 500kg) , Sampoane ~70-80 buc, ochelari medicali , Cizme 60 Perechi, periute de dinti ,lenjerii pat , plapumi , incaltaminte , paturi, hainute copii. |
va facem un reportaj complet a ceea ce s-a intamplat acolo in seara asta..
iertare ca nu am reusit inca dar important e ca am dat o mana de ajutor |
Re:
Quote:
Ii admir pe cei ce ajuta sincer la aceasta campanie. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning