![]() |
Re: Intrunirea daciistilor Oradea
Quote:
|
Duminica 15.11.09 intalnire Dacia in parcarea subterana Carrefour (Lotus)!
|
sal sunt nou pe aici dar as vrea sa stiu si io de intalnirile voastre sant posesor a unei daci ms mult bafta in continuare
|
nu e nimeni
|
Salut. Intalnirile se organizeaza saptamanal, duminica, la ora 17:00 in parcarea subterana de la Lotus Center.
|
mai Oradenilor tor respectul pentru voi si pentru ambitia voastra..va compatimesc.
Si in Sibiu mai sunt Dacii care se fac remarcate dar posesorii lor nu prea au auzit de 4tuning sau de al forum inafara de cei din "LoganClub". Salutari de la Sibiu si multa bafta in continuare!! P.S: Nu uitati ca decat o pisicuta din `93 mai bine o dacie facuta cu bun gust. ;) |
Quote:
|
poate doar 50% din persoanele care se strang isi permit golf 3 sau pisica.. ;) !! si daca isi permit, de ce restu nu isi termina masinile ?
|
Eu zic s-o lasi mai moale Andrei. Prea esti tu Gigi-Contra in ultima vreme...
|
eu nu is contra nimeni ;) cum ei comenteaza despre bmw asa comentez si eu despre dacia .. ;) ia imi zici cu ce is contra ? ca is curios si eu ! :D :peace:
hai gata cu off-topic .. va las sa vorbiti despre intalnire ;) ... |
of of... probabil aici este sectiunea detinatorilor de "DACIA" si presupun ca nu asculta nimeni de ideile celor cu alte marci.
La cat mai multe intalniri baieti si multa bafta-n trafic ;) |
Nu primiti si o masina mica(TICO)?Voi oameni cu masini mari.daca ma primiti incerc sami fac timp sa ajung duminica. da poate ajung si vin cu silviublx cu dacia lui .Numai bine.Toata stima!!!
|
Ar fi bine sa termine unii cu injectiile astea!
|
cum stati cu intalnirile?ceva poze?salutari
|
e vreme nasoala nu iese lumea din casa .. :)) poze cauta pe paginile anterioare. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning