Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intrunirea daciistilor Oradea (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/66422-intrunirea-daciistilor-oradea.html)

Vlad_BMW 10-11-09 23:11

Re: Intrunirea daciistilor Oradea

Quote:

Originally Posted by LordCaddy (Post 2797356)
eu zic sa sa iti vezi de ale tale,era o remarca.....se scrie cunoscatori...nu cunoscatorii.Vb mai frumos....ca la cat de ironic esti poate te arzi.

Nici nu ma obosesc sa iti raspund la post.!

graty 17 12-11-09 09:21

Duminica 15.11.09 intalnire Dacia in parcarea subterana Carrefour (Lotus)!

silviublx 16-11-09 16:55

sal sunt nou pe aici dar as vrea sa stiu si io de intalnirile voastre sant posesor a unei daci ms mult bafta in continuare

silviublx 16-11-09 16:56

nu e nimeni

BH 59 FIF 16-11-09 17:10

Salut. Intalnirile se organizeaza saptamanal, duminica, la ora 17:00 in parcarea subterana de la Lotus Center.

Bughilas 18-11-09 08:45

mai Oradenilor tor respectul pentru voi si pentru ambitia voastra..va compatimesc.
Si in Sibiu mai sunt Dacii care se fac remarcate dar posesorii lor nu prea au auzit de 4tuning sau de al forum inafara de cei din "LoganClub".

Salutari de la Sibiu si multa bafta in continuare!!

P.S: Nu uitati ca decat o pisicuta din `93 mai bine o dacie facuta cu bun gust. ;)

graty 17 18-11-09 14:28

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 2817413)
mai Oradenilor tor respectul pentru voi si pentru ambitia voastra..va compatimesc.
Si in Sibiu mai sunt Dacii care se fac remarcate dar posesorii lor nu prea au auzit de 4tuning sau de al forum inafara de cei din "LoganClub".

Salutari de la Sibiu si multa bafta in continuare!!

P.S: Nu uitati ca decat o pisicuta din `93 mai bine o dacie facuta cu bun gust. ;)

Salut! stai linistit, majoritatea care vine la intalniri au posibilitatea sa-si cumpere o pisica sau un golf 3 da' parca tot mai interesant e sa mergi cu dacia!

Vlad_BMW 18-11-09 15:23

poate doar 50% din persoanele care se strang isi permit golf 3 sau pisica.. ;) !! si daca isi permit, de ce restu nu isi termina masinile ?

BH 59 FIF 18-11-09 16:26

Eu zic s-o lasi mai moale Andrei. Prea esti tu Gigi-Contra in ultima vreme...

Vlad_BMW 18-11-09 16:36

eu nu is contra nimeni ;) cum ei comenteaza despre bmw asa comentez si eu despre dacia .. ;) ia imi zici cu ce is contra ? ca is curios si eu ! :D :peace:
hai gata cu off-topic .. va las sa vorbiti despre intalnire ;) ...

Bughilas 19-11-09 12:18

of of... probabil aici este sectiunea detinatorilor de "DACIA" si presupun ca nu asculta nimeni de ideile celor cu alte marci.
La cat mai multe intalniri baieti si multa bafta-n trafic ;)

suciuciprian 19-11-09 15:42

Nu primiti si o masina mica(TICO)?Voi oameni cu masini mari.daca ma primiti incerc sami fac timp sa ajung duminica. da poate ajung si vin cu silviublx cu dacia lui .Numai bine.Toata stima!!!

graty 17 19-11-09 22:52

Ar fi bine sa termine unii cu injectiile astea!

suciuciprian 28-11-09 17:55

cum stati cu intalnirile?ceva poze?salutari

Andr3ii 28-11-09 18:05

e vreme nasoala nu iese lumea din casa .. :)) poze cauta pe paginile anterioare. :)

All times are GMT +2. The time now is 13:43.

- Copyright 2026 4Tuning