![]() |
am fost si io
mi-a placut sincer sa fiu |
cik tuning.....
cum ba 350 de mii :evil: cum cum bha??ca paba si salonul auto dai 100 de mii!!!c dreacu ba???a venit papa pe aeroport???kre e faza????nu tu loc de parcare nu tu nimic k lumea....tzara asta e de ***.....bine k am avut o priveliste mai buna...accidentul de la fetesti.....merita banii accidentul ala...
|
Re: cik tuning.....
Quote:
sa fii si tu implicat intrun accident grav ( cred k era foarte grav de tia placut asa mult si sa zica altii k a meritat sa mearga undeva doar k au vazut accidentu) per total a fost frumos la its.... oricum mai bine dkt la o etapa lr, cu toate ca liniuta a fost pe 200 metri sau pe cat a fost k nu prea iti dadeai seama :lol: |
Re: cik tuning.....
nu ma....era o gluma sinistra....dar si mai sinistru a fost k nu sa zis nik cat e un bilet....si bine k bgasem si benzina....si sa ma trezesc k imi cere kt pt 4insi la un salon auto....apropo.....bagatzi-va dreacu mintzile in cap astia cu masinile de peste 2000cmc k o sa ajungetzi dreacu la 2m sub pamant nu unde trebuie....pre multzi terminatzi se joaca knd depasec ......imi place viteza andrenalina...dar knd e vb de prostie din partea unora....mas da jos sa-i bat sa-i las pe camp cu masina tzandari in cauciucuri.... |
sunt undeva poze facute de la It Tunning Constanta ?
|
in seara asta galeria de poze, maine filmele
|
Re:
Nu stiu ce parere au ceilalti dar show-ul a fost super tare.pe langa micile probleme care au aparut pe parcurs gen o ploicica mica sau nishte oameni care nu au avut bunul simt sa parcheze unde trebuie...a fost totul super ok.Eu nu regret nimik tinand cont ca am venit si din busteni pt acest salon (ma mandresc cu asta).acu am ajuns akasa...
|
Sunt putin dezamagit de ceea ce a fost la Constanta.
Taxa a fost putin cam mare ceea ce a dus la public putin (parerea mea). Organizarea a lasat de dorit. Premiile au fost impartite......(parca a fost blat). La Oradea a fost de 10 ori mai mishto. Daca stiam ca va iesi asa, nu mai mergeam 1500 km si sa mai cheltui atatia bani. Si nici macar un Red Bull nu am primit.......... |
1500 de km ??? de unde ai venit tati ? :P si ce coincidenta ai useru facut astazi si asta este I tau post ....
|
tocmai din baia mare
|
exact de acolo ma si gandeam ca esti ..... :P
|
Re:
Quote:
|
eu daca veneam din Oradea, erau 1600de km...
deci, parerile sunt impartite, dar...daca organizarea a lasat iar de dorit, desi s-a promis ceva exemplar, plus ca 10 euro nu e chiar putin... Irina, nu mai zici nimic acum?unde e pyromaniac?unde au fost masinile din Sua si Japonia? :lol: :lol: :lol: nu pune cineva si premiile? sa stim si cine ce a castigat... |
Vrei sa stii cine a castigat?..uite pe scurt cat am retinut eu: Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia....aa da si parca mai era un Insomnia sau doi..
|
Re:
Quote:
Astept si alte pareri. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning