![]() |
Re: VW Golf 4 "inmarmurit"
titlul topicului m-a facut sa cred ca vad nu-s ce frumusete de golf...cand colo o vad pe mama frumusetii...mare ti-e gradina doamne....
|
Quote:
|
Daca ar durea prostiaa :lol: eu asta consider ...pacat de golfulet...alti isi doresc sa il aibe si stock si altii isi bat joc ;)....fa cva finutz TUNING nu BARCA STYLE sau CAVOU STYLE..
|
Cineva de mare renume cheltuie multe ore de munca si multe mii de euro... ca sa faca un closet pe roti!!?? :lol:
~Nautilus |
e mult prea exagerat... pacat de sacul de bani care la risipit pe monstril asta ...!
|
Mie unu mi-ar fi rusine cu o asa masina sa ies pe strada....e ceva de prost gust...zicea cineva ceva de un sac de bani?:lol: intrebarea ese : DOAR UN SAC?:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolle yes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolle yes2:rolleyes2
|
Tinanad cont de "tema"(cavou) se apropie destul de bine,referindune la aspect slab/slabut,aspect exagerat,fara pic de utilizare stradala,unora poate le place :!:
|
groaznica..pacat de banii aia si de golf
|
Quote:
urata e |
Quote:
|
shoot yourself
|
Pur si simplu ... NU !
|
1 Attachment(s)
Intreba cineva din ce tara sunt "tunerii".... Nu stiu exact, doar ca masina este inmatriculata in Spania! Este posibil ca posesorul sa fie un capsunar roman :D
L.E.: Cred ca asta e firma care a realizat tuningul: http://www.maxituning.es/ In caz ca va apar ***** incercati maxituning ES |
Quote:
|
pai da... dar am vazut cateva poze cu ea pe strada :)
ps:ce legatura are cu orgoliul tau? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning