![]() |
Re: Evenimente automobilistice
si daca mergeam sa te vedem si mergeam dejeaba (cum s-a intamplat la cateva eventimente prin zona :)) )? :-w
|
nu i problema, am facut mini motor-show aseara..am speriat/scandalizat/deranjat jumate orasul...am fost apostrofat , injurat , numarul luat etc , deci totul a decurs normal
|
mmm...si pe noi nu ne-ai invitat sa luam parte la show-ul tau? ...cine ti-a luat numerele?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
E vorba de o cursa de indemanare si am sa va zic cateva din detaliile pe care le stiu:
Locatie : Cluj ORGANIZATOR: tele europa nova si clubul sportiv speed hunters -inscrieri pana in data de 14 noiembrie la tel 0745976875 -sunt acceptate si masini neinmatriculate -se realizeaza 2 manse a cate trei ture,la prima manse un tur de antrenament -o singura masina pe circuit -acces masini in parc inchis incepand cu ora 08.30 -publicul este asteptat incepand cu ora 10:00 -sunt admisi atat piloti licentiati cat si amatori -sunt admise atat masini de curse cat si masini de serie -traseul contine si doua aliniamente (unul de 250 m si celalalt de 400 m-cu o sicana-) -se admit maxim 30 de masini,inscrierile se inchid in 14.11.2008 sau in momentul in care se atinge numarul maxim de participanti -100 ron inscrierea -in cadrul acestei competitii va avea loc si CUPA SEAT http://timesquad.ro/forum/showthread.php?t=406 |
aha dar unde se tine treaba asta???? pe Luna sau pe Marte ca nu ai scris nicaieri
|
scrie pe afis :lol:
|
Quote:
|
Mitsuba bros nu se baga ? Circuit adevarat, fara trafic si cronometrat pe deasupra ?
|
cine vine la cluj ???
sunti bine venit.. e cu intrare libera !! |
Quote:
|
rezultate? :)
|
Quote: