![]() |
sal
eu nu halesc foliile de nici o culoare.. nu mai bine te duceai sa faci geamurile acolo in drumu taberei.. ? era mai scump.. dar stiai ceva... ;) parerea mea..
|
Re: sal
Quote:
apropo de D.Taberei.....stii ce preturi au aia pt.un mk2 :?: ..am fost si m-am interesat personal : 260 Euroi...pai sunt nebun sa dau atatia bani???cel putin folia dak nu imi mai convine o dau jos imediat,intelegi......?? :wink: |
2 Attachment(s)
poze noi.....mai multa lumina :twisted:
|
variante auto......... :ballbounc
|
se intrevede una..... :lol:
|
a cazut...cursa continua :twisted: :twisted:
|
cat oferiti :?: .sau ce.......
|
mai nou.......deschidere haion din interior :D ...foarte simplu: pe buton
|
i-am acoperit si haionul.... :arrow: poze in curand
|
sal
degeaba bizoane .. nu vezi ca degeaba faci tuning ca nu se arunca lumea.. prefera sa isi ia masini hartanite stock. ei cred ca daka e tunata.. gata e si rupta.. poti sa te duci maine sa faci un body kit de 1000 de euro si tot degeaba. tot la pretu asta tot nu kred ca o dai... nush frate.. nashpa sitatie.
|
Re: sal
Quote:
ms mult pt aprecieri insa fac asta doar de dragul acestei marci....pana la urma nu ma intereseaza dak o mai vrea cineva si cred k i-o voi lasa lui fratimiu care si asa este foarte incantat de machineta.. :lol: K o ultima remark vreau sa accentuez faptul k asa \"batranica\" cum o vad unii, tot se mentine la nivel ......si asta ma face foarte mandru de ea.In legatura cu cei ce cred k masinutza este alergata pot doar sa le repet k cu un motor de 1.6 nu poti face performante poate doar pe 50-100 m....atat :twisted: |
3 Attachment(s)
am revenit...... :wink:
|
2 Attachment(s)
:pistoles:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
si \"inima\"....... :peace:
|