![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatziile voastre!!!
trafy pune tu o masina la rezolutia care o vrei tu!!! eu pot lucra pe orice poza...!!! hai pune tu sa vedem...!!! si sa zici tu timpul...!!!
la poza asta cu VECTRA C ata e rezolutia...!!! asa ca mai bine pune tu alta ca tot aia e!!! |
1 Attachment(s)
frate nu trebuie sa te enervezi dar m`am uitat si pe alte threaduri si forumuri de VT si nu am vazut rezolutie mai mica de 1024..
Timp: pana maine seara la ora 20:00 |
nu trafy ca nu m-am enervat ,am zis doar.... apropo poate imi scoti si mie PERMANENT OFFLINE de pe mess!!!!!!! fl0rin....... mai departe stii id :D:P
|
nu am pe nimeni la offline...poate te`am avut si ti`am dat ignore:))zi`mi id exact
|
fl0rin3l_vl :)
|
ramane opelul lu florinel....;)se lucreaza si la rezolutia aia:P
|
cum a lu florinel ma? trafy e admin...ramane masina pusa de el...fiecare cu varianta lui... deja e haos ma jur:|
|
lasa`i frate sa faca vt pe 640x480:))) ori va apucati serios de treaba ori mut asta la respiro?
|
1 Attachment(s)
considera asta raspunsu meu:)...si masina pt etapa asta...
|
1 Attachment(s)
pune poza asta in postul anterior..ms trafy
|
2 Attachment(s)
ahamz....iauite trafy.....ce minutatie iese din rezolutia aia:P....>:) acu se vede ca nu sunt incepator;)....probabil asta puteti sa o luati drept o provocare (rezolutia)....data viitoare cautati la wallpapers pe undeva....si aoclo veti gasi rezolutii bune;):P....astazai la ora 22:00 astept castigatorul>:D<
|
1 Attachment(s)
LASER Tuning:))
|
threadul a fost inchis...ce e aici nu imi pot da seama..fiecare face ce il taie capu. Din moment ce am zis ca pozele pt VT sa fie 1024 nu stiu de ce continuati cu poze mici. Cand va hotarati sa va apucati serios de treaba dati PM.
|
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
Si de asta nu te poti tu uita la poze... ca nu sunt toate la dimensiuni corespunzatoare?! Sau cum ? Inteleapta decize de a inchide un Topic important in care totusi se face ceva.
Mai bine i-ai lasa sa arate fiecare ce poate !? sa se consulte fiecare il lasam topic ciorna :) |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
nu ma shmechere da nush daca ai vazut, se punea o masina si se facea alta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning