![]() |
Re: Din ciclul "ASA NU!''
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si din ciclul " Nu numai in Romania sunt tzarani prosti ! " va prezentam urmatorul specimen :
|
astia au altfel de leduri!
|
2 Attachment(s)
.........
|
4 Attachment(s)
in principiu un pick-up bmw nu arata rau EX:M5ul:chuckel: E39 pick-up e facut foarte bine si arata ca iesit din fabrica dar cel de mai sus e jalnic...ma rog,tine de gusturi,mie unul imi place M5ul din poze
|
3 Attachment(s)
alte cateva exemplare de OZNuri :no::weirdface:omfg:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
alt ozn cu iz de chinezarie
|
Bmw asta Sumo ii facut de Lipu si un englez ,aia de aveau emisiunea aia pe Discovery -Chop Shop parca se numea.Una peste alta aia numa masini dinastea sinistre faceau.:punch:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am cumparat masina anul trecut, adica de fapt am dat un alt cazan pe ea ;)) primul lucru a fost sa dau 328CI jos (inca il mai am printr-o cutie de suruburi) si al doilea lucru a fost sa o vand (vezi interior) ;))
|
Ba sincer mie nu imi place deloc!!!As prefera un golf unu ceva !!
|
din cate observ majoritatea bmw-urilor sunt din afara ...sincer nu ma mira ca i-am vazut ce parere au despre "tuning"...numai ca acestui tuning ii sta bine cu o manea adevarata :)) ...romanii folosesc d obicei abtipilduri ca sa isi modifice bmw-urile gen M3 pe un 316 coupe,parasolar cu GICA :D,cruciulite multe ca sa-l creada lumea ca e un sfant...in fine prea multa vba...mai postati ca ma amuza ;) stima
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning