Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Schimbare leduri bord Cielo (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/65700-schimbare-leduri-bord-cielo.html)

ovidiu89 29-04-08 11:02

Re: Schimbare leduri bord Cielo

pai http://ceasuriplasma.ro/ acuma l-am descoperit poate il stiati deja

Geo_ZGA 29-04-08 11:14

nu, nu il stiam... modelul e frumos, dar destul de scump. gasisem prin iarna cu 200ron setul, inca mai am prin mail, pe undeva, numarul tipului care le vindea... dar nu stiu daca o mai avea.

ovidiu89 29-04-08 11:16

da asa este dar e bine ca incep sa apara cat mai multe pentru cielo..

B-64-KTL 29-04-08 12:47

Zilele astea imi voi desface ceasurile ca vreau sa am lumina alba mai uniforma (bordul fiind facut acum 2 ani nu este chiar perfect) mai adaugand niste leduri albe puse in locurile care nu prea sunt acoperite de lumina. O sa fac poze cu el desfacut, inainte si dupa montaj, mai ales pentru Geo care stiu ca vrea si el sa-si faca.

Geo_ZGA 29-04-08 19:56

Ms Cataline :) Oricum am mai primit indicatii de la doi colegi de forum, legat de bord... dar orice sfat e bine venit :)

p.s: aveti grija cu site-ul de mai sus, e virusat :( pt cei fara antivirus sau cu unul slab... mai bine nu il accesati.

tiolik 01-05-08 00:54

dupa ce faceti bordurile geo si catalin va rog eu trimitetimi si mie poze vreau sa vad ce iese sunt curios daca va iese bn dupa sfaturile meleasa ar trebuii sa iasa dar acu depinde si de atentia cu care lucrezi lael bafta la amandoi

B-64-KTL 01-05-08 16:23

LA mine a iesit prost...acul de la turometru nu se misca iar ce de la vitzometru nu indica deloc cum trebuie.....cum il fac sa mearga?

BGD_NNE 02-05-08 00:04

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1509474)
LA mine a iesit prost...acul de la turometru nu se misca iar ce de la vitzometru nu indica deloc cum trebuie.....cum il fac sa mearga?

La turometru ai conectat cablul ala sau ce-o fi el ??
Acul de la vitezometru mai exact ce nu indica ...o ia inainte ...ramane inapoi ?? Baga mai multe detalii poate ii dam de cap .

B-64-KTL 02-05-08 00:23

Sa vad maine ce o sa fac ca mi-a zis Tiolik ca o sa-mi trimita un filmulet cum se regleazadar oricum o sa-mi cumpar unullcd de kadet tot maine dar mai pe seara. Daca o sa-l fac pe asta pana la urma o sa fie bagat la vanzare.

Geo_ZGA 02-05-08 18:45

Cataline, pai vezi ca la turometru am facut si eu "buba" cand am umblat prima data... trebuie scoasa borna de la baterie inainte de a umbla la el, altfel se arde. la mine s-a ars pe spate, pe placa, un circuit si nu mai mergea nimic din stanga... era vizibil si l-a reparat imediat cu o lipitura. la km vezi ce zice si tiolika si intreaba-l si pe matza.

B-64-KTL 02-05-08 19:33

La mine nu e nimic de la placa aia de circuite...este din arcul turometrului...ciudat si naspa in acelasi timp.Astept sa-mi dea tiolik niste filmulete cum se face reglajul si pe urma incerc sa-l fac...oricum imi iau de kadet (95%), l-am gasit numai ca trebuie sa-i faca baiatu' proba.

tiolik 02-05-08 21:08

imi npare rau dar nu veni baiatu cu acele alea si nu pot sa va fac filmuletele imi pare rau

Geo_ZGA 03-05-08 21:47

am dat peste urmatorul site, pt cine e interesat de plasme: veveve. tuningshop Punct RO (ca cenzureaza, intelegeti voi)
au plasme pt cielo si matiz la 200ron. nu stiu modelul, dar cine e interesat poate sa-i contacteze.
repet, nu mai intrati pe site-ul de mai sus, eu am virusat 2 calculatoare si nu merge anti-virusul sa-i scoata (nod32).

BOGY26 09-05-08 14:40

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1513168)
am dat peste urmatorul site, pt cine e interesat de plasme: veveve. tuningshop Punct RO (ca cenzureaza, intelegeti voi)
au plasme pt cielo si matiz la 200ron. nu stiu modelul, dar cine e interesat poate sa-i contacteze.
repet, nu mai intrati pe site-ul de mai sus, eu am virusat 2 calculatoare si nu merge anti-virusul sa-i scoata (nod32).

Ptr. cine este din Craiova sa ma contacteze ptr. plasme Cielo 220 ron...
0766/35.20.75..si cine vrea faruri de pisicuta pe cielo acelasi nr. de contact:!:

ovidiu89 09-05-08 16:13

BOGY26 eu unu is curios cum par farurile alea pe cielo..ai putea sa pui niste poze?..sper ca nu e offtopic..salutare

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning