![]() |
Re: Concurs 4tuning Days
Quote:
|
da ... aveti timp pana maine la miezul noptii :)
|
participantii Freehand Pentru 4td, Care Pot Sa Isi Faca Un Portofoliu, Sunt Rugati Sa Il Pregateasca Si Va Voi Anunta In Scurt Timp Cum Le Vom Strange. Portofoliul Trebuie Sa Contina Cateva Cuvinte Despre Voi , Cateva Date Si O Poza, Si Pana La 8 Lucrari.
|
da...da mai multe date...aceiasi problema ca la 3d ...cam c date sa scriem?? in c format ..word???sau cum..si am mai zis...k ar fi mai simplu.. sa se faca un gen d formular...in care sa scrie nume:..premune...varsta ,lucrari, concursuri ...chestiile astea...k dak facem fiecare dupa capul nostru...:-" nush zau c iese...so...mai multe detalii....
|
hai frate ... chiar asa de incapabili sa fim. scrii ce crezi tu de cuviinta ca ar trebui sa apara, nu te pot obliga eu sa scrii nust ce. le pui intrun document (nu conteaza daca e doc, txt sau xls) pui si imaginile, le faci arhiva si asta e :)
|
da sa traiti :D
|
Si portofoliul trebuie sa il trimitem tot pe [email protected] si tot pana astazi (8.03.2008)?
P.S.: in portofoliu pot fi incluse lucrarile cu care particip la 4td? Multumesc anticipat :-) |
portofoliile le voi strange eu. asa ca va rog sa mi le trimitemi pe mess sau pe mail (cei care au id-ul meu), pe PM sau cereti-mi id-ul! multumesc!
|
:(... foarte slab anu asta la virtual si freehand...panoul ala deabia duminica l-am observat, dupa ce mi-a spus ace unde este, lucrarea mea(nu ca ar fi fost ceva grozav) nu era pe acolo...ace zicea ca nici a lui nu se regasea pe panou....atmosfera foarte trista...nu era chiar nimeni pe acolo...slab..slab
lks...lucrarea ta e cea mai tare...o sa-mi fac si eu o semnatura cum avea admiratorul lui ace axel:D....;) |
de rezultate ce se povesteste?
|
3 Attachment(s)
sunt de acord :( ,sambata am impresia ca nici nu era panoul, eu asa imi amintesc.Duminica, primul lucru, dupa ce.am intrat, mi.a sarit panoul in ochi- hop si eu,hai sus... m.am mai plimbat pe.acolo, am urcat scarile poate poate o mai fi cineva, si, ma mai uitam dupa machetele personale ale userilor (nema:( ). Slab... pentru ca nu cred ca si.ar fi dat lumea seama ca se putea urca acolo. oricum... eu cu asta am participat (chiar daca mie mi.a fost expus portofoliul ;)) )
|
Quote:
Panoul a fost gata sambata dupa amiaza, ca atunci au aparut baietii cu panoul, pana s-a montat si pana am lipit lucrarile a mai durat ceva. Mii de multumiri baietilor care ne-au ajutat sa mai lipim din lucrari, respectiv Grigo, Most wanted, ruver, patriotu, Naitzu... si cam atat am retinut, au mai fost dar nu imi vine in minte numele :D |
Quote:
Quote:
si in alta ordine de idei.. imi pare sincer rau pt cei care nu si'au putut admira lucrarile..tot ce am primit am lipit pe panou.. |
Eu inca astept un topic cu toate lucrarile sa putem vedea si cei care nu am fost prezenti acolo celelalte lucrari :D
|
3 Attachment(s)
cam astea au fost ..ce am apucat sa trag in poza asa rapid
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning