![]() |
Re: Machetele mele - Razak
4 Attachment(s)
2. Maserati Karif 1988 - Grani & Partners 1:43
|
foarte frumoasa colectia de maserati8) spor la cat mai multe:D
|
Tare asta ultima, un pret ceva? Cam la ce pret se gaseste ?
|
@ciprian_f
Maine mai apar inca 2 :) @EaGle Am adus macheta de pe Ebay. Cu tot cu taxe a fost 10 Punds. Aproximativ 50 Ron insa a meritat fiecare leu :) |
4 Attachment(s)
Pentru azi :
1. Maserati Quattroporte 3.2i v8 Evoluzione 1998 - Grani & Partners 1/43 |
4 Attachment(s)
2. Maserati Spyder 2000GT 2001 - Grani & Partners 1/43
Nu are oglinzi :x comandasem alta bucata de pe ebay dar cei de la Posta Romana au reusit sa "piarda" din colete... am o singura oglinda la el pe care trebuie sa o lipesc, in rest, e impecabila. |
Frumoase piticanile ;) Bafta si la mai multe
|
frumoase masserati-urile
mai ai? |
Si eu am cateva masserati tot grani and partners,e adevarat doar 5.
Sant dintr-o revist nu?? |
4 Attachment(s)
@dorin_cdg
Multumesc. @andrew 46 Doar unul singur mai am. In curand sper sa adun toata colectia. @Dark Side Cred ca da, ceva ce a fost pe afara "I Modelli che hanno fatto la storia" Daca ai cumva altele din colectia asta, din cele 25 imi lipsesc 8 Bucati si anume : No 1 - Maserati Quattroporte 2003 No 8 - Maserati Mistral 1964 No 9 - Maserati Khamsin 1974 No 11 - Maserati Trofeo 2002 No 16 - Maserati 150S 1956 No 17 - Maserati Biturbo 1982 No 21 - Maserati Biturbo Spyder 1985 No 25 - Maserati Coupe Gransport 2004 sunt interesat de ele :) Azi No 1 e Maserati Coupe Cambiocorsa 2002 - Grani & Partners 1/43 |
4 Attachment(s)
2. Mercedes SL 600 - Cararama 1/43
|
4 Attachment(s)
1. Mercedes Benz 280 SL - Cararama 1/43
|
4 Attachment(s)
2. Mecedes Benz 300 SL Roadster - Cararama 1/43
|
am avut si eu un cabrio rosu al acestui model. m-a surprins placut nivelul detaliilor:-)
|
parerea mea e ca cei de la Cararama si Welly se vor ridica in urmatorii ani. au matrite bune :) daca compar mercedesurile astea cu DelPrado, Eligor sau IXO la 1/43 nu observi mare diferenta, poate putin la finisaj ... dar vin tare din urma oamenii
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning