![]() |
Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
eu am luat legatura cu un ziarist de la ziarul libertatea si o sa vina si el sa faca poze pt ziarul de luni banuiesc!
Inca ceva, masinutzele eu va sfatuiesc sa le tineti in mana in masina personala sau in buzunar ca alfel puteti avea mari probleme daca inepeti sa le aruncati in curtea guvernului! Sebastian, am vb cu cativa prieteni din mass-media si sunt deacord sa ne sustina la un protest organizat cu autorizatie! Se obtine greu autorizatia asta? Ei se ofera sa transmita in direct la mai multe posturi TV si respectiv in ziarele de a 2-a zi sa scrie de protest! Poate incerci putin sa ma lamuresti daca putem lua o autorizatie! |
trebuie vb cu acr-ul probabil ca impreuna se poate crea ceva greu si legal.
|
Ce te face sa crezi ca ACR-ul ar vrea sa faca asa ceva???
|
Cand o sa va schimbati mentalitatea asta de .. curci ..
o sa putem sa facem ceva mesajul asta e pentru acei cativa care tot o ard ca tot tariceanu o sa faca ce vrea el .. tara asta e a voastra .. nu a lor guvernul serveste poporul .. nu invers.. insa in momentul in care ... tu faci o treaba,si statu vine si-ti ia 50% din ce faci .. e deja hotie .. e de mult hotie .. cat o sa mai tina ? |
deci ACR-ul nu se baga in nimic 100%. Lor le convine situatia creata, idee e sa facem rost de o autorizatie sa o facem legal si atunci facem ce vrem noi (aproape)!
Orice ajutor in obtinerea autorizatiei este mai mult decat bine venit, de restul ne ocupam noi de a face public protestul! |
evl, te-ai intrebat cat de pazit e guvernul? daca s-a aflat despre "meeting" or sa fie toti bodyguarzii pe acolo si n-o sa putem noi arunca masinute. Oricum, poate avem noroc. precizez, eu arunc doar daca n-o sa fie niciun pericol in privinta asta
|
Quote:
|
daca nu avem masinute :D putem sa ne pipi ?D
|
evl, te-ai intrebat cat de pazit e guvernul? daca s-a aflat despre "meeting" or sa fie toti bodyguarzii pe acolo si n-o sa putem noi arunca masinute. Oricum, poate avem noroc. precizez, eu arunc doar daca n-o sa fie niciun pericol in privinta asta
|
de unde sa stiu frate ?
eu stiu ca daca e mare mare garda pe acolo .. de pe ana ipatescu frumos venind ... se deschid geamurile .. si cateva masini tot se arunca in curte :D daca nu ,de pe trotuar frumos .. |
e 9 ...nu te-ai mai dus???
|
pacat ca am dat toti banii pe taxa, si nu mai am de benzina, ca veneam si eu....dar, dupa cum am mai zis, nu poporul, nu televiziunea, nu UE face legile, ci tariceanu cu armeanu ala slinos...lor nu li se mai termina buzunarele.
|
oricum e clar ca nu mai ajunge basescu sau tariceanu la putere...acum sa vdm ce-o face PSD...daca o sa fie...una pestea alta fuserati la guvern ?:)
|
Quote:
Inteersant ar fi, daca s-ar scoate taxa, cei care au aplicat-o sa plateasca din buzunar banii inapoi celor ''pagubiti de lege'' |
Sur leshin:)
As veni si io cu tramvaiul ... e adevarat, nu platesc taxe, dar arata bine ... ca doar io l-am tunat, io l-am adunat:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning