Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   Faruri si stopuri clare! (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/65141-faruri-stopuri-clare.html)

Geo_ZGA 08-03-08 16:03

Re: Faruri si stopuri clare!

bravo ma... acum te-ai dat la o parte. pai tu chiar ai fi vrut sa le dai bani fara nimic la mana? fara nicio hartie? imi pare rau, dar nu pot fi de acord sa dau niste bani aiurea... nu e vorba de 10-20ron pe care daca ii pierzi nu conteaza.
@gamerul: fiindca in bulgaria sunt ~270 euro + transportul dus-intors + timpul pierdut de unul dintre noi.

serban_pc 08-03-08 17:05

@geo_ZGA - eu nu consider garantie o factura proforma pe care o primeam oricum inainte sa trimit banii, cred ca se putea face ceva in privinta asta dar ...... asta este. dar oricum nu s-ar fi strans atatia oameni niciodata.

Geo_ZGA 08-03-08 17:53

ba da, o proforma si un extras de la banca e dovada ca ai platit pt niste produse pe care trebuie sa le primesti... si in cazul nefericit in care chinezul nu-si respecta obligatia, sa ai ceva la mana cu care sa iti poti recupera banii. nu se punea problema sa avem toti 50 oameni cate o "garantie"... deci nu se mai aduc?

alex_boo 08-03-08 19:52

unde gasim un site care sa aiba asa ceva?

RD-Woo 08-03-08 20:31

uite frate' aci' :

http://www.lsautoparts.com/www/daewoo%20%20lamps.htm

Snapy_xxl 08-03-08 20:38

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 1410264)

Am cautat ca nebunu' 15 min linkul asta si tot nu l-am gasit :rolleyes2 ms si din partea mea ;)

alex_boo 10-03-08 04:35

fenomenal... a raspuns o fetitza speriata la telefon la ei :))
mi-a spus la fel de speriata ca sa le trimit un email :D
care era lista? ca sigur la ce aveti voi mai adaug si eu proiectoare leganza, stopuri clare espero si altele...

le-am trimis un prim mail ;) asteptam raspuns

Geo_ZGA 10-03-08 09:47

Quote:

Originally Posted by alex_boo (Post 1413075)
fenomenal... a raspuns o fetitza speriata la telefon la ei :))
mi-a spus la fel de speriata ca sa le trimit un email :D
care era lista? ca sigur la ce aveti voi mai adaug si eu proiectoare leganza, stopuri clare espero si altele...

le-am trimis un prim mail ;) asteptam raspuns

nu te mai agita :lol: trimit minim 200 bucati din orice... daca nu aduce vre-un magazin de la ei... noi nu o sa avem nicio sansa :( am dat multi dintre noi mail-uri si toti am fost dezamagiti de raspunsul lor.

alex_boo 10-03-08 13:50

ok si astea 200 cat costa,cat e shippingul? daca s-au strans aici 50 nu vad de ce nu s-ar mai strange daca dam vorba mai departe, sunt jjdemii de cielo care vor alti ochi si alt posterior :D

Geo_ZGA 11-03-08 09:50

nu stiu unde ai vazut tu 50 oameni stransi aici... eram vreo 20, din care destul de putini fac ceea ce zic... daca intelegi ce vreau sa spun ;) si daca ai vorbit cu chinezoii, ne intrebi pe noi cat costa? cu transport, vama si alte taxe + adaos comercial = 450 ron perechea de faruri. in china am inteles ca ar fi cam 30$ farurile. cu stopurile nu are rost sa te complici, exista deja peste tot.
citeste cu atentie toate discutiile si o sa ajungi la aceeasi concluzie la care am ajuns eu: NOI, PERSOANE FIZICE (minim 50), NU O SA ADUCEM NICIODATA FARURI DIN CHINA! daca s-o indura vreo firma sa bage niste bani in ele si sa le aduca... atunci vom cumpara de acolo si gata.

mad max 19-03-08 18:49

Stie cineva exact datele de contact ale firmei din bulgaria care vinde acele faruri cu lupa?

Dr3adLorD 22-03-08 14:43

mie imi plac cele pe negru

botoshel 05-08-08 19:15

si mie tot alea negre, ma bag si eu la 2 perechi

coty_tey 08-09-08 15:40

dar cam in cati ani aduceti daca e?
am observat k de la inceputul anului tot discutati despre ele!
eu zic sa mergeti pe cont propriu

RD-Woo 08-09-08 18:22

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1413413)
nu te mai agita :lol: .

S-a mai discutat despre asta de cel putin 1mil de ori!
si nu putem merge pe cont propriu! de ce??
Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1413413)
trimit minim 200 bucati ...
noi nu o sa avem nicio sansa :(

All times are GMT +2. The time now is 15:40.

- Copyright 2026 4Tuning