![]() |
Re: DoomsDay ! SFARSITUL LUMII !!
Quote:
|
la varsta care o ai in dreptul tau cred si eu ca nu ai citit mare lucru..iti sugerez, MULTE CARTI SI DOCUMENTARE si ai sa vezi ca doomsday va fi in 2034
|
..........sa va spun eu ceva.......nu spun ca sunt un mare teolog dar mai merg din cand in cand la biserica .......cititi undeva in Biblie, nu stiu exact unde.......si o sa vedeti acolo scris ca sfirsitul lumii nu-l stie nici oameni, nici Ingeri, ci doar Tatal......adica Dumnezeu.......acuma parerea mea personala e ca nu ma iau dupa toti clarvazatori invitati pe mai stiu eu ce televiziuni dornici de afirmare, vrajitoare, para-psiho......etc.......toate documentarele astea se fac cu un scop bine definit....sa scoata $$$ din audienta si vanzari......
|
GET REAL!!! PERIOD...oameni buni...sfarsitul lumii poate fi si maine daca un meteorit maricel se hotaraste sa se pupe putin cu pamantul...poate incepe chiar acum daca meteoritu e pe drum...serios...GET REAL...poate fi azi/maine/poimaine din 1001 de motive...deci...spor la succese
|
ce te face sa crezi ca meteoritul nu va fi detectat? :) tocmai asta a fost faza.. ca afost detectat un meteorit ce va intra in coliziune cu pamantul in 2034
|
Am scapat inca o zi :) O sa fie detectat meteoritu si nu o sa aiba ce sa ii faca :) Chiar nu cred intro misiune de salvare a omenirii in genu filmului cu Bruce Willis (imi scapa numele)...oricum...sa ne bucuram noi de viata pana atunci ;) Ca te poate calca un tampit pe strada si e sfarsitul lumii pentru tine ;) Ca poti sa cazi in baie la dus si sa iti rupi gatu si iar e sfarsitul lumii pentru tine si tot asa...deci...
|
Foarte interesant... :) daca mai are cineva ceva documentare de preferabil in romana , mai scrieti aici va rog frumos. Oricum nu cred ca se va intampla cine stie ce , poate o schimbare a lumii, a gandirii noastre, dar fara sa ne dam noi seama (asta m-ati facut voi sa inteleg :D ), din cate am inteles au mai fost "preziceri" cum ca in nu stiu ce an ar fi sfarsitul lumii dar pana la urma s-au razgandit, cine poate vedea ce se va intampla in viitorul apropiat/indepartat ? :| Cum poti verifica daca un "clarvazator" minte sau nu?
|
dati-mi voie sa ma corectez , uitandu-ma la Nasul de pe B1TV alaltaseara, scriau de 2036 ( si nu 2034 cum am zis eu ).. si la fel acelasi meteorit. :D
|
o sa fim loviti de prostia Nasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning