![]() |
Re: Bujii NGK,Discuri Brembo,Filtre K&N,Hengst, UFI, si alte piese de marca
1 Attachment(s)
Quote:
salut Dis fata BREMBO Max Attachment 695239 198 ron / buc - 5-7 zile brembo Max Spate 246 ron / buc 5-7 zile exista si brembo gama stadard , mult mai ieftin fata - 88 ron / buc 1 zi spate - 125 ron / buc 2 zile Cu stima Andrei autozr1.net |
Discuri fata/spate si placute pentru Golf IV variant 2001 care are ESP (are etrieri mai mari nu incap jante de 14 toli ) 1.6 16v 105cp tip motor AZD.
O oferta pentu perforate si neperforate te rog. multumesc |
Quote:
salut fata - brembo max 160 ron + tva / buc le avem pe stoc spate - brembo standard 80 ron + tva / buc le avem pe stoc |
spune-mi si mie ce ai pt o solenza 1,4.....buji,discuri, filtru sport..etc...mersi
|
Quote:
salut solenza e mai aparte , nu prea apar in cataloage .... deci , iti pot oferii bujii denso gama iridium power - 68 ron / buc - le avem pe stoc gama standard 9 ron / buc - le avem pe stoc Andrei |
Quote:
Piesele astea pe care le vinzi tu sunt doar de la ELIT? sau mai ai si de la alti? |
Salut. As dori si eu un pret pentru un bujii NGK pentru un motor de 1998cmc (cod motor C20LE) si pentru un cielo 1.5 GLE din 1996 discuri (de preferabil ceva sport). Mersi frumos.
|
Quote:
la motor ai vrut sa spui c20let ? da-mi id-ul de mess , avem de vorbit mai multe. Mersi andrei |
sal, m-ar interesa un set de 4 bujii NGK pt un Renault Megane 1.4 16v (K4J-C7-14) din 2001, eu am cautat si am dat de mai multe coduri pt modelul meu: BKR6E/BKR6EZ/BKR6ES, daca poti sa imi spui si ce difera la ele, ms :-)
|
Quote:
SALUT daca e cel de 98 de cai bujia corecta este BKR6EZ 16 ron / bucata le avem pe stoc |
Quote:
edit: am intrat pe ngkpartfinder.co.uk si pt masina mea mi-a dat BKR6E la Recommended si BKR6ES la Alternative; numai ca am selectat doar 1.4L, neavand alte optiuni... |
100% merg cele puse de mine !
|
Salut am primit azi coletul (fise si bujii pentru C20LE). Multumesc si spor in continuare. Baiat de treaba si de cuvant.
|
Quote:
ma bucur ca esti multumit, cind mai ai nevoie de ceva , te astept ! andrei |
Poti aduce discuri de frana perforate Brembo pt. axa fata de Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D (118 kw) din 12.2002 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning