![]() |
Re: Machete in lucru - Rekin
felicitari!a iesit frumos!
|
Excelent!acuma asteptam bmw`ul8)
|
Felicitari! Foarte frumos Z3-ul. Numai lucruri frumose ne areti... ;) :D
|
Wow a iesit minunat..imi place la nebunie :X faci o treaba super buna
|
3 Attachment(s)
in ce stadiu sunt cu pisicuta:D!!!!
|
Quote:
|
seteaza si tu functia MACRO - ON ca de aproape ies cu blur machetele in poza... ma dor ochii
|
ce macro tata la poza asta lol
|
E vorba de o setare a camerei digitale, banuiesc ca stii ce e aia. Face focus pe obiectele din apropiere (FOARTE apropiere), in timp ce "departarea" capata asa numitul BLUR. Intra pe thread-ul meu si o sa vezi despre ce vorbesc. Si tine cont de faptul ca toate pozele mele sunt facute cu un telefon cu camera de 2.0 MegaPixeli. ;)
|
stiu la ce te referi da e cam porcarie aparatul care il am acuma:( am sa fac cu altul sry
|
Quote:
|
Eu cu macro (close up) fac toate pozele la machete! Si ies foarte bine! Gata off-topicul!
|
3 Attachment(s)
am terminat si alfa:D nu mi se pare cine stie ce:oops:.Fata de cum arata,e mai bine asa:|
|
Alfa a iesit frumos!
Quote:
Cu niste roti din zilele noastre ar fi bestiala. Cu incaltarile astea insa... e cam impedicata :oops: Si inca o data bravo pentru poza. Apropo de discutia de mai sus, priviti ce inseamna o poza buna, cu macro. :arrow: Detaliile se vad foarte bine. :arrow: Fundalul e incetosat, oricum nu ne intereseaza prea mult. :arrow: Macheta destul de bine iluminata (cu lumina naturala! NU Blitz!) |
mai trebuia putin finisata da mie imi place:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning