Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Poze cu membri si masinile lor (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/642-poze-membri-masinile.html)

Hondarul 14-04-04 17:25

Dar nici pe tine.... Nu ????

:chick:
(. )( .)

tekno 14-04-04 17:57

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
fratilor, asta e thread care cere poze...

pimp zi cu ce vrei poze? ca az miam facut rost de aparat digital (pt o vreme) :D oricum... sa intri pe threadu' \"SALONUL INTER AUTO\" sa vezi poze, numnai ca.... deabea maine se deschide...a sha ca ami ai umpic de ashteptat :D

indianu 15-04-04 13:31

Mama da belea de fete are Gabi,pe bune..si mai sunt si dinamoviste.
Oricum Kitana vad ca e smecherasa rau nu gluma....aveti grija baieti sa nu va parliti.

indianu 15-04-04 13:33

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
VREAU MASINA DE NEPOATA FAC ROST SINGUR :D:peace:

:headfones mda ... aici ai dreptate ... numa eu vroiam sa va arat altceva ... MOTIVUL pentru care eu nu am clima in masina ... asa ca :D ... puteti zice ce vreti ... e buna si apa!

lasa ma ca am eu clima dar din fericire nu merge decat pe cald....he he he

Kitana 15-04-04 17:46

indianu mersic :) ai mah ca nu`s nici chiar asa

indianu 15-04-04 22:38

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
indianu mersic :) ai mah ca nu`s nici chiar asa

Din cate am vazut eu iti cam place sa pui baietii pe jar...si ca sa fie si mai rau ii si tii acolo.
: :D :D

Al3xius 15-04-04 23:20

ma oameni buni, eu propun ceva : sa facem un topic special pt. Kitana - fetitza atomica de pe forum :) ... ca vad k e cea mai cautata fata de pe forum ... si acolo sa poata toata lumea sa se dea la ea(dak o agatza vreunu dau de baut :P )...ea sa ii puna pe jar si etc :lol: :lol: :lol:

TNos 16-04-04 09:06

lasati mai fata in pace ca e minora...nu o mai invavati la prostii...mai lasti-o putin sa creasca...si sa le invete singura...

Hondarul 16-04-04 17:50

Mica, mica, dar... ridica !!! :wink: :wink: :wink:

Kitana 22-04-04 17:52

hahaha ai mah ca nu`i tzin pe totzi pe jar ii tzin doar pe aia de nu`mi satisfac capriciile :) hahaha }{ sunt mika pushtoaika cat as putea io sa tzin un baiat pe jar ca pana la urma se arde sji ma da draq de urgentza :) haha :P:P:P:P:P:P:P:PP:P:P:P:)):):):):):):):)

pimp_lex 23-04-04 01:24

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Mica, mica, dar... ridica !!! :wink: :wink: :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :peace:

Tekno: pai e topic cu forumistii si masinile lor, asa ca sa fie poze cu voi toti si eventual si cu masinile

Kitana: tot asteptam pozele de la mare, nu conteaza ca e costumul de baie pe tine, sau la uscat :lol: :lol:

Kitana 23-04-04 12:46

haha:)) bne mah o sa fac poze special pt voi la vara :)

EvLSant0S 23-04-04 14:32

:) :) speram ca poza o sa fie facuta la mare... :) pe plaja nu?

Hondarul 23-04-04 16:38

Normal ca da... Si la nudisti, nu ???? :lol: :lol: :lol:

tekno 23-04-04 17:10

1 Attachment(s)
hehehe
cea mai recenta poze cu je :P

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning