Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   GOLF 5 GTi VS. Ford focus RS (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/6418-golf-5-gti-vs-ford-focus-rs.html)

The_Mask 16-11-06 11:52

Re: GOLF 5 GTi VS. Ford focus RS

clasamentul TOPGEAR asta a fost tare:) pana acum criticati emisiunea ca vai doamne sunt platiti sa scoata masinile britanice fruntase, si acum faceti referinta la ea, cat de penibil!

pharaon 16-11-06 17:41

dar oare de ce au ales-o MASINA ANULUI ???[/QUOTE]

Cine sa iasa masina anului?

UNLORD 16-11-06 17:47

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 624949)
clasamentul TOPGEAR asta a fost tare:) pana acum criticati emisiunea ca vai doamne sunt platiti sa scoata masinile britanice fruntase, si acum faceti referinta la ea, cat de penibil!

Se pare ca esti pe dinafara! este vorba de timpii pe circuit realizati de masinile testate de stig! Crezi ca il mituiesc pe stig sa scoata timpi mai buni pe circuit cu un lotus decat un m3?

Hori 16-11-06 21:50

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 625363)
Se pare ca esti pe dinafara! este vorba de timpii pe circuit realizati de masinile testate de stig! Crezi ca il mituiesc pe stig sa scoata timpi mai buni pe circuit cu un lotus decat un m3?

Hai lasa ! Vw (Gti) Rullz !

Morro 17-11-06 08:05

Quote:

Originally Posted by pharaon (Post 625352)
Quote:

dar oare de ce au ales-o MASINA ANULUI ???
Cine sa iasa masina anului?

Golf GTI ... cel pe care Top Gear nu l-au gasit destul de interesant ca sa il bage in topul timpilor pe circuit ... a fost aleasa, atat la Top Gear cat si la 5thGear MASINA ANULUI ... cel mai tare hot hatch din univers ... este adevarat ca atunci nu exista Focus ST, dar oricum ...

ca performante eu cred ca ST este peste GTI ... dar depinde ce vrei de la masina ... eu as vrea GTI

Hori 18-11-06 00:40

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 626035)
Golf GTI ... cel pe care Top Gear nu l-au gasit destul de interesant ca sa il bage in topul timpilor pe circuit ... a fost aleasa, atat la Top Gear cat si la 5thGear MASINA ANULUI ... cel mai tare hot hatch din univers ... este adevarat ca atunci nu exista Focus ST, dar oricum ...

ca performante eu cred ca ST este peste GTI ... dar depinde ce vrei de la masina ... eu as vrea GTI

Corect !! ce coincidenta ... si eu as vrea tot GTI ... si sper sa il am in maxim 2 ani :D ( macar prin forte proprii ... )

Dutor 24-11-06 17:09

Focus rs oricand, avand in vedere ca imprumuta tehnologie din rally, performantele superioare iar intr-un test automotorsisport a castigat testul in fata vw golf 4 r32, subaru wrx, seat leon cupra r, mini cooper, alfa 147 gt!

AdriANNO 24-11-06 20:37

ford focus RS

Dutor 11-02-07 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=viKqQ...elated&search=

despre potentialul unui RS!

KYL 11-02-07 23:37

Grea alegere, amandoua masinile sunt senzationale.
La "looks" GTI-ul e net superior RS-ului, cel putin la interior unde RS-ul e numai plasticaraie. Dar cred ca tot RS is for me.
PS: Electric Orange e 1500 fara TVA, adica 1800 euroi.

Bemelo 15-02-07 21:39

Pt viata de zi cu zi Ford-ul este o masina groaznica. Diferentialul acela face toti banii pe circuit dar pe strada este foarte incomod ...Putin off topic am vazut un Focus Rs albastru pe la piata gemenii la semafor... la volan o super pzd... :| .. nu imi mai reveneam :)))

SpeedeR 16-02-07 09:19

esti nebun? :D trebuia sa t trezesti si sa incepi alergatura dupa... masina :)
comparatii,teste, nebunii,alte alea :D da...cu masina :)))

bogdan_wrc 16-02-07 10:46

asa faci tu speeder? sa stiu sa nu las fata singura cu masina ca se ia BAGABONTII de ea :P prin Buc
dar ce te faci daca fata aia chiar stia sa alerge RS? si i-o dadea lui Bemelo?

am putea discuta in VS asta si despre optinuile fetelor, si ce le place lor dintre RS si GTI...

GTI 16-02-07 11:04

La fete le place jantele pe 18" de GTI ca se vede in ele sa se rujeze :D

Hori 16-02-07 12:00

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 752789)
La fete le place jantele pe 18" de GTI ca se vede in ele sa se rujeze :D

hahahahaha noa acuma ai pus coada la cireasa` :)) aia da ... scuzati off-topicul :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning