Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   VW Golf IV vs. Opel Astra G vs. Ford Focus (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/6410-vw-golf-iv-vs-opel-astra-vs-ford-focus.html)

dolb 30-03-07 19:43

Re: VW Golf 4 vs. Opel Astra G vs. Ford Focus

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 805593)
Nu mi-a facut nimic, pur si simplu consider OPEL-ul cea mai proasta masina nemteasca, este un fel de dacie la noi! Opel niciodata nu a fost la egalitate sau aproape de Ford si VW! Incearca sa iasa in evidenta doar cu modelele OPC doar asa sa concureze cu adversarii.

hai, te rog eu mult! uita-te la testele euroNcap dintre ASTRA G si GOLF 4 .. vei fi suprins :D

4Focus 31-03-07 16:33

las fra opelu ca te faci de ras cat il lauzi,nu merita,topicu asta nu e bine facut trebuia facuta comparatia numa intre golf si focus,opelu asta de acuma poti sal compari cu astea 2,la cate prob are.mai documenteaza-te si mai vb,fara suparare....v-am pupat pe portofele programu s-a terminat:D

dolb 31-03-07 16:42

poate invers! .. documenteaza-te despre FORD asa in general !

number1 31-03-07 16:46

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 826587)
poate invers! .. documenteaza-te despre FORD asa in general !

adevarat..

22VIN 31-03-07 21:16

ford-ul nu mai e ce era...
n-o sa uit scorpio-ul lu unkimeo :X:X:X aolo cat am iubit masina aia... pacat ca incepuse sa pice si a trebuit s-o dea... a da si consuma cam 16 la suta :lol: :lol: :lol: ...
oricum dintre cele 3 as alege golf chiar daca am astra... e mai masina golf-ul...
focus nu... adica dupa cum ziceam nu mai e ce era...

bogdan_wrc 03-04-07 12:23

mda...deci esti cam tare tu asa...
auzi brief /talon nemtesc\ ,...hahaha nu stiam...
de ce crezi ca turbina? fara soft? fara FMIC? ma indoiesc... si tu de la 75 la 115 fara soft nu ai cum sa ajungi doar din turbo.
fa tu unul agresiv si dupa aia vii cu turbina si ambreajul in mana...

hai ca am poluat destul topicul asta.
la revedere!

dolb 03-04-07 13:30

sa revenim la topic

UNLORD 06-04-07 12:35

http://www.autobild.de/test/gebrauch...rtikel_seite=1

Ca sa spulberam mitul cu fiabilitatea Golfului! Focus a fost ales de nemti (care nu considera ford o marca germana - apropos) Der beste Kompakte!!! Stiu ca posesorii de vw nu vor accepta asta! Si de la aparitai Focusului in majoritatea testelor comparative era peste Golf! Chiar exista un test in "auto motor si sport" intre golf,focus,astra (toate cu motoare de 1.6) in care golful ia bataie pana si de la astra (e adevarat cu un punct) Chiar a adus ceva nou focus cand a aparut: design, fiabilitate, comfort !!! Nu sunt militant focus, dar consider ca un Focus este mai deosebit decat un banal golf ! Si sa o luam si pe varfurile de gama adica r32 vs. RS, tot in auto motor si sport este un test intre R32,147 GTA, WRX, Cupra R si Mini in care iese castigator RS-ul! Iar la topgear in clasamente golf 4 r32 nici macar nu figureaza (spre deosebire de rs care are timpii M3-ului)

dolb 06-04-07 13:16

ok, e bine de stiut! asta e parerea ta! parerea mea e ca focusul ala e foarte naspa , cel putin la fiabilitate , design, si comfort! bordul ala din plastic ieftin si cu formele alea urateeeee...asta e! tine cont, e doar parerea mea

liwiu_evo 06-04-07 22:18

1:golf
2:opel
3:ford
asta e clasamentu meu;)

dolb 07-04-07 09:07

...... ca si al meu , de altfel :D

Malos 10-04-07 01:47

1. Golf 4
2. Focus
3. Astra G

bogdan_wrc 10-04-07 10:16

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 836990)
tot in auto motor si sport este un test intre R32,147 GTA, WRX, Cupra R si Mini in care iese castigator RS-ul!

deci...ca sa fim clari...intr-un test dintre 6 masini..iese invingatoare a SAPTEA/ 7 !!
mda...e clar .... esti pe drumul cel bun !

dolb 10-04-07 12:18

:D tare .. bv Bogdane.. nu observasem :D:lol:

TSC-Us 13-04-07 17:32

astra G CLAR!din toate pct de vedere...consun,aspekt,fiabilitate...de la A la Z...

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning