![]() |
Re: Super Nova vs....
Quote:
Nu-i problema Kidule :D oricum nu paria pe cielo ca e posibil sa-i pierzi :-P:-P:-P. Oricum nu am apucat sa vb inca cu omul cel mai probabil o sa ne intalnim sapt viitoare. Ne auzim pe PM cand e ceva concret. P.S. Am batut cielo stock cu 3 masini fara sa ma strofoc prea tare!!!. Da precizez ca cielo ala avea peste 300.000 km :shock: si.... evident nu era in apele lui. |
Chiar asa o fi? Te pui cu un cielo 1.5 8V?
|
si yo i-am zis ca se arde cu cielo 8v :)
pacat ca nu-l mai am pe al meu |
Plm..am auzit si eu ca Cielo trage binisor..unu stock,ma refer strict la masini stock aici...oricum aici o sa tina de dibacia soferului si de masini cum trag ele de obicei!
|
Quote:
|
Quote:
|
ma, dacia lu maniacu trage, io zic ca bine ...nam incercat cu el da lam vazut cu kidu.......cu un cielo stock nu cred ca are probleme, cu unu cum era ybr in schimb nu cred ca ar avea sanse.......ramane de vazut
|
provokreaaia mai veche cu 90 ponei pe un d ... mai e valabila?
|
prietene, eu m-am dat cu un cielo bine nu era stock si mi-a dat o masina. Din cate am vazut cielo trage bine si urca si daca imi aduc bine aminte urca si mai mult in ture.
Bafta cu cielo spre sa il faci |
Te face Cielo!
|
Pariurile se fac la mine,puteti veni cu cash in euro,dolari,lei,lire sterline(nu turcesti),accept si carti de credit(nu v-as sfatui:)))) )
Pariurile incep de la ora asta de la suma de 100euro:lol: Care mai doreste care mai doreste:rolleyes2 P.S.: Pariez pe maniacu,cu conditia ca cielo sa fie tot stock..daca ma dezamageste tot el imi da bani:lol: Ba vezi k astra dti te face nebunule:)))poate pe a1a pleci inainte dar la a2a a3a te face garantat Mai bine dupa cielo asta incearca un lungan..te-ai dat pana acu cu lungane?:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
Oricum cel mai probabil cu cielo o sa ramana pe sapt. viitoare(joi probabil) sa vedem cum stau lucrurile. |
b01uxd da, merge. stabilim pe pm cand si unde.
maniacu_mnc te rog scuteste-ma de aberatiile tale! Ti-am pus o intrebare simpla: te dai - da sau nu? si tu vii si ma iei cu replicile tale de Obor. Fugi si ia-ti tricicleta si da o tura ca la conserva nu cred ca ai benzina ;) Acelasi lucru si pentru kidu2006. Eu am postat un raspuns la o provocare, iar tu vii si aberezi ca sa ma duc pe alte forumuri. Ce anume nu-ti convine? Daca ti-e frica sa nu te faca un "dulap" stai in banca ta si fa bastonase ;) |
Quote:
NU MA DAU CU TINE!!!!!!!! |
Quote:
De curios, te-ai dat cu cineva pe-aici, sau ai postat ca ca nu se puna praf pe tastatura? :woowoo: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning