![]() |
Re: E30 - 325 turbo
Necazul Unora Bucuria Altora.................................pacat Fiindca Tragea Intr-un Mare Fel...de Data Aceasta Era Mult Mai Grava Decat Acum 3-4 Luni.....sa-i Multumim Lui Dumnezeu Ca Acest Accident Nu A Facut Vreo Victima....si Sper Din Tot Sufletul Sa Renasca Altul......................
|
sunt consternat
nici nu vreau sa stiu detalii.important e ca tu esti bine imi pare sincer f rau |
Quote:
|
ma frate,nu sunt carcotas,sunt frumoase masinile...dar...au avut si ele o viata,mai dati-le o pauza,incercati o pisica...un motanel...alta stabilitat,nu stiu,dar gandeste-te bine inainte de a alege o alta masina...nu-i de gluma frate
te pup si ai grija de tine |
bine ca n-a fost pe cealalta parte lovitura..
ai grija vecule .. ai avut zile.. bine ca n-ai patit nimic ! |
nici nu stii cat de trist sunt din cauza masinii. a fost prima masina cu care m-am dat si datorita faptului ca mi-am luat-o ... tineam mortzis sa imi iau revansa... insa prea tz :(
pacat ... asta e! lasa ca faci tu altul... desi spui ca nu de microbul asta nu scapi! totul e sa stii sa traiesti cu el! cheer up! |
Quote:
|
Quote:
|
mama VECule ce sa zic....plm vineri seara pe la 3 ai plecat cu ea din Victoriei si ma uitam ce frumos se ducea si sambata sa aud k ai avut accident.Ce sa zic... bine k ai scapat... nu mai era nimeni cu tine in masina? k la un moment dat erai cu cineva... dak da cum se simte? De acum inainte cred k se cam schimba viata ta... imi pare rau insa e bine k nu ai patit nimic.Doamne ajuta si ii dam inainte
|
[QUOTE=vec;1483458]poate ai dreptate cezar ,,,,poate au si ele o viata...[/Q foarte naspa ,pacat de ursuletul asta .bine ca nai patit nimic u.
|
Quote:
... UGA |
[QUOTE=RED_LAF;1483535]
Quote:
|
Slava Domnului k ai scapat teafar ... k la cum arata masina :| ... Mult noroc in continuare !!!
|
bine ca esti sanatos..cine spune ca le`a cam trecut stralucirea acestor masini nu minte..dar cred ca toti suntem f pasionati de ele..unii si cand patesc ceva tot nu se linistesc..intai sanatatea ta,familia si apoi pasiunea legata de fier!bafta & take care!
|
din pacate cum a spus si emil, a mai murit un urs care avea sa face ceva ravagii in vara aceasta pe la currse , pacat pt ca s-a muncit foarte mult la aceasta masina, bine ca ai scapat teafar, fiarele se repara dale in ***, viata noastra este prioritatea nu fiarele, imi pare foarte rau chair eram curios sa vad cum trage :((((
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning