![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
sa inteleg ca se face si asta seara ceva?
|
Cred ca,o sa ies si eu,dar pe la 11:30 o sa ajung,k ma tine nevasta sechestrat,si dureaza pana o pun de`o evadare:lol::lol::lol:,o sa fiu pe Kisellef,daca e veniti acolo,k ma duc sa`i mai vad si pe aia de la mine din club
KIKI,daca skimbi roatele,skimba si pe fatza,cred ca te-ai gandit la asta nu?:rolleyes2,si cand ai bani pune`ti autobloncat..si mai antreneaza-te pe la semafoare,k acolo prinzi ceva ceva;) P.S.: Daca vrei pune si niste hartii la mijloc pt Kadett k si asa vreau so bag la vopsit pe Alba-ca-zapada:lol::lol::lol: |
tre sa am un adversar cat de cat competitiv pt a ma antrena ca asa nu prea imi pot da sema unde gresesc pt ca oricum la semafor plec primu:)) k nu sunt multi dementzi care se iau dupa mine
|
Kidule....uiti ca de 2 ori..ai pierdut cu mine...desi motorul meu nu e chiar in mintile lui! Oricum...vom trai si vom vedea ce va iesi la revansa.......Pana acum este egalitate...
PS: parca...era de fun...nu de ....hartii....;) |
Quote:
|
Bobby....eu am 101 cai....daca aveam 115....era alta poveste :lol:
|
Mda......eu am c20ne si stiu caii mei.....si banuiam ca si tu tot 115 ai...dar dupa o mica cautare m-am lamurit.....iti mai trebuie 13 cai si o iapa sa ma ajungi :)
|
Quote:
Aseara mi`am furat`o si yo de la ford fiesta si clio coupe..cu clio n`am avut plecare buna,dar oricum ma facea opelino cand o sa te dai cu a4a pe 400m o sa realizezi k sunt 500-600m acolo cumetre! Cred ca in prima tura ar trebui sa`ti aduci aminte k la a1a a2a a3a am fost mereu in fatza ta,dar nah,poate era prea noapte si te-ai vazut tu primu..impresia mea a fost k m`ai luat la a4a Tura a2a,am plecat k trenu de langa tine,nici nu mai stiai unde sunt...dar nah..la a4a m`ai ajuns si tu dupa ce am lasat`o moale..in fine,m`ai facut si aici..wow Tura a3a,discut`o tu...:lol: Tura a4a,daca ti`au sarit firele,de ce te-ai mai dat?????la tura asta mai tii minte cand am plecat de pe loc k tu nici in viteza nu bagasei..:-j O las asa,m`ai facut tu 4 din 4 |
oameni buni...propun sa ne vedm o data toti 3 ATAT mergem unde am fost joi prima data..si masuram exact 400m tragem o linie si stau io la finish si filmez...cine trece primu, propun 2 din 3 si gata cu povestile e FILMAT tot e bine asa??
|
Quote:
|
deci chiar o sa vin si eu knd va dati akm...k tare curios sunt de celica asta....eu m-am dat cu opelino si dupa a 3-a ma face.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Ford Focus nu Fiesta ;)
|
Quote:
Nu-i prima oara cand mi-o fur..oricum sper sa nu se mai intample:lol::lol:Nu sa intamplat de prea multe ori,da oricum ma simt aiurea cand o iau:rolleyes2:lol::lol::lol: Oricum nu ma las pana nu te ard si yo:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning