![]() |
Re: Daewoo music
Quote:
pai la bauta din bar ma refeream :) era o vreme cand mergeam la han la amzacea ... erau multi oameni cu palarii din alea mari acolo (nu mexicani) si veneau diferite formatii acolo de culoare si etnie cu oamenii cu palarie :lol: dar de fiecare cand se pomenea de bere intre prietenii mei se si asocia cu hanu asta, eu doar m-am adaptat .... chiar ... tu ce asculti cand bei ? :lol: |
Quote:
Donn, maneaua e tot manea... si daca e dedicatie speciala pt mine si tot nu o ascult cu mandrie "la semafor". Acum multi ani ascultam manele... dar parca sunau mai mult a lautaresti (sau tiganeasca, cum ar zice unii)... muzica lautareasca imi place si mie :D |
N-ai chef sa astept sa se uploadeze toate mel acum dar recomand ultimul album a lui ZALE - RESPECT. Super melodii...
|
Quote:
geo...recunosc k si eu mai ascult manele...dar alea de pana in anul 2004 ..alea sunt putin lautaresti nush...suna orikm altfel...si nu sunt de lauda....si orikm asta nu ascult mereu...ia rin legatura cu maneaua aia...de...io pui unuia care are alta masina se oftica...io nu mai sunt barosan k mai am doar un tel...:))) am doar 14 cartele cu numar.si un telefon |
Quote:
Hanul de la Amzacea il stiu, ii stiu si pe "imparati" :lol: |
ma si voi pana la urma la ce va referiti la hanul ala....sunt manele pe acolo sau "mexicani" ?k nam priceput ce asc ultati voi la bautura:))
|
Daca imi dai cata bautura vreau eu jur ca nu o sa comentez la muzica pe care o bagi :lol: :lol: :lol:
|
facem o incercare snapy.....sunt curios cat poti sa bei....k am io o muzica aparte...nu zic numele...k imi steri postu
|
Quote:
Nu m-am putut abtine tentatiei sa nu o zic!!! :lol: :lol: :lol: |
poate nu e manea.....pai snapy...daca ma lasi sa te imbat iti pun eu o muzica care.....te face sa vomiti tot ce ai in tine....poti sa fi cat de beat:)) se numeste opera"
:)))) si uite pt tine special asa liveuri care inseamna 2 minute din 10 ,versuri si restu dedicatii:))) |
Mai lasati naiba' manelele ca o iau razna numai cand aud cuvantul "manea" :evil:
Care aveti manele, tineti-le pentru voi sau faceti schimb pe messenger, ca ne faceti de rah*t, nu le puneti aici ca vars pe ecran & tastatura de atata "bun gust" :rolleyes2 @Donn: gretoasa rau opera, nu? :lol: dar manelele sunt ok? :shock: In fine...nu mai e tineteru' de azi ce-a fost candva...(zise 'al batran :lol:) O sa fac mii de posturi peste tot, ca sa-mi apara semnatura cat mai des, poate am scris prea mic "ANTIMANELE" :lol: Astept cu nerabdare ziua cand o sa vi se faca sila de "muzica" asta de 2 bani si o sa va fie rusine ca ati fost manelisti...si mai ales, sa moara in p**a mea de foame al'de Adrian Parizer Trist si alti "trubaduri neintelesi" cu glas de cioara lovita-n 00... atunci o sa zic si eu: "Da frate, imi place in Romania! Gunoaie, coruptie, "indieni", dar macar nu se asculta manele!" :peace: PS: "p**a" = pana... |
quick, daca te vad pe 14 martie, iti bag o manea cu dedicatie :lol: si o sa te si filmez cu maneaua pe fundal si mai si zic "pt baiatu' cu ghiulu' de haur si cu tico shukar...fara nr, fara nr, fara nr"... te dau la tv :lol:
glumeam... sau nu :twisted: opera in genereal nu prea ma incanta, in schimb ascult cu placere Pavarotti... ciudate gusturi am, ba rap, ba r'n'b, ba blues, ba Pavarotti :lol: aa, o sa pun si eu cateva melodii care le ascult cu placere in masina, dar trebuie sa le caut iar pe net, ca mi-a picat hdd-ul... muzica din perioada 90-98... snap, capella, nana... |
Snap! aia muzica care iti da nebuneala! :lol: Si Nana cu He's comming :D
|
snapy : Snap - the power?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning