![]() |
Re: my car r5
Quote:
Dar ai grija cu montatul cablului ca trebuie intai sa dai rotitele la maxim si daupa aceea cand ai apasat prima data pe pedala se autoregleaza...dai un pm si poate te ajut.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si o poza ratacita
|
mda,multa munca si din pacate nu mere cum trebuie :(
|
Verisoare , trebe sa il facem sa marga tati ca nu ii dupa el , daca i-am dat-o in freza la ala cu 530 xd de aseara inseamna ca se poate si mai bine :)))
|
Poi ce nu e bine omule ?ce se antimpla?
|
pai se intampla ca nu trage cum ar trebui sa traga.de exemplu pleci 1,2,3 foarte bine si la jumatea lu trei parca ii taie careva benzina si da in nas.Sau daca esti blana in a 2 si schimbi a 3 pica in nasa,dureaza cateva secunde si trage iar.Am impresia ca nu se alimenteaza ca ramane fara benzol.
Pompa de benzina de pe masina ii de pe un g3 1.8 motorizare.Stii ca pompa ta am arso atunci la timi.Si ma gandesc ca probabil nu are debit sa ii dea,pompa actuala,traba sa incerc cu alta pompa,dar nu am mai avut timp sa ma ocup de ea. Plus intre timp am probleme cu supraincalzirea motorului.Asa ca mai mult sta decat mere :( |
recent am cumparat un regulator de presiune de benzina si inca nu l-am montat. daca vrei, luni putem sa verificam presiunea ta sa vedem cat baga pompa. marti vreu sa il montez pe a mea
|
ok.o sa iau nr tau de tel de la canny si vb.mersi fain
|
Quote:
|
Am o pompa de benzina aproape noua de te sokezi ,daca trebuie la tine nu ezita...;)
|
radiatorul de ulei ii de la canny primit.Cred ca se foloseste la cutii automate.
Giany,sa imi zici un scor la pompa.posibil sa fie pompa si atunci trebuie la mine o pompa :) |
stie cineva pompa originala de R5 Turbo ce presiune are sau mai bine zis ce presiune de benzina are nevoie motorul 1,4 turbo de r5 pentru functionare optima ?????
|
imi fierbe apa in draci....Are careva ideii de ce?
-pompa apa -radiator prea mic -?????? |
radiator infundat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning