Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desene de mana foarte reusite, postare la comanda (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/6284-desene-mana-reusite-postare-comanda.html)

c i k y 13-07-05 01:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"g_unit\"
Gata manilor...mam intors....cine zicea k pleak killerhitman2002?????aste e nemuritor...daupa zicala cel mai deshtept cedeaza, al mai mic la numar a devenit g_unit!;) fratzilor noi ne continuam proiectele!nu?????:D

bine ai revenit maestre..spor la munca baiete si ar fi cazul sa te grabesti k baietii isi asteapta masinile pe care le-ai promis :wink: multa bafta

g_unit 13-07-05 08:49

Da mai maskt....gata mam apucat deja d mashina lui lucian, iam trimis o schitza km in 2 zile apare p forum...ma apic shi d matiz(asta ajunge sambata) p forum.am vb cu gabby shi iam spus k o sa mai intarzie mashina lui!mai am un ursuletz pt madskills...nui nici o problema fratzilor, o sa le fac :wink:

orlando 13-07-05 09:47

bine ai revenit g_unit...
frate iti urez spor la munca ca o sa iti trebuiasca...
deja lumea vrea restantzele care le-ai lasat...
cred ca o sa te umpli de bere de la lume...
eu iti dau 2 la o cursa daca vei fi prezent!

killerhitman2006 13-07-05 11:04

tuning matiz

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
mai baieti degeaba sunteti tari daca nu imi aranjati si mie un matiz :P

:peace:

man,zilele astea o sa ma apuc de un matiz mijto, dar il voi face cameleon folosind noantze de portocaliu, roshu si galben.o sa ii fac un bodykit ce il va latzi cam cu 50 de centimetri(25 in o parte si 25 in cealalta).pana vineri cred ca il postez.

GABBY_ 13-07-05 11:10

salut man si bine ai revenit.sper sa fie bine de acum in colo.daca e asa de meserias baiatul ala,de ce nu mai intra.a avut el un singur scop :sa iti faca rau.ai grija de acum in colo.bafta

killerhitman2006 13-07-05 11:20

nissan 350z metallic

2 Attachment(s)
Va multzumesc pentru incurajari.

[email protected]
www.hdesign.lx.ro

steph 13-07-05 14:52

baieti merci anticipat de matiz indiferent care dintre voi il face va cinstesc pe toti :D

g_unit 13-07-05 18:07

Shtef e decizia ta p care vrei sal lashi sa tzio fak...ai avut suficiente desene d la fiekre,pt atzi da seama kre sa tzi-o fak! mai vb man!app ashtepata shi proiectul meu shi no sa regretzi!;)

g_unit 13-07-05 18:10

App killerhitman2006, kre incurajari??????k io nam prea vazut decat....:D ma intzelegi orlando, gabby, nu????:D

g_unit 13-07-05 19:06

MANILOR...PROPUN CEVA TARE RAU!!!!! c parere avetzi d un concurs intre mine shi killerhitman2006???? il las p orlandosa decida c mashina sa fie....shi regulamentul....

EvLSant0S 13-07-05 19:14

da lasa, o sa fie altcineva arbitrul
daca nu va suparati , eu ... madskilz si tng sa fim arbitrii
, merge ? ca nu suntem nici cu tine , nici cu ala

g_unit 13-07-05 19:55

MANe...io nam nik impotriva sa fii u shi cu ceilaltzi arbitrii, chiar dak madskill...are ceva la mine ;)....dar va zic d'acum...Body-urile sa fie unicate, nu copiate, se merge p alb-negru(lumina shi umbra), shi camera e la alegere!

tng 13-07-05 20:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
da lasa, o sa fie altcineva arbitrul
daca nu va suparati , eu ... madskilz si tng sa fim arbitrii
, merge ? ca nu suntem nici cu tine , nici cu ala

exact!

Skillzu 13-07-05 21:12

atata tipm cat battle-u se dah pe o alta masjina decat ursuletzu care trebuie sa mi-l faci mie...nu am nici o inclinatie...voi lua in considerare doar calitatea din toate punctele de vedere a lucrarii....fara favoritisme sau alte alea....

steph 13-07-05 21:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"g_unit\"
Shtef e decizia ta p care vrei sal lashi sa tzio fak...ai avut suficiente desene d la fiekre,pt atzi da seama kre sa tzi-o fak! mai vb man!app ashtepata shi proiectul meu shi no sa regretzi!;)

man eu vad concurentza asta dintre voi ca pe un lucru constructiv. daca aveti timp de matiz facetzi-le mey care vretzi :) nu tre sa va las eu :)

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning