![]() |
Re:
Quote:
|
Da mai maskt....gata mam apucat deja d mashina lui lucian, iam trimis o schitza km in 2 zile apare p forum...ma apic shi d matiz(asta ajunge sambata) p forum.am vb cu gabby shi iam spus k o sa mai intarzie mashina lui!mai am un ursuletz pt madskills...nui nici o problema fratzilor, o sa le fac :wink:
|
bine ai revenit g_unit...
frate iti urez spor la munca ca o sa iti trebuiasca... deja lumea vrea restantzele care le-ai lasat... cred ca o sa te umpli de bere de la lume... eu iti dau 2 la o cursa daca vei fi prezent! |
tuning matiz
Quote:
|
salut man si bine ai revenit.sper sa fie bine de acum in colo.daca e asa de meserias baiatul ala,de ce nu mai intra.a avut el un singur scop :sa iti faca rau.ai grija de acum in colo.bafta
|
nissan 350z metallic
2 Attachment(s)
|
baieti merci anticipat de matiz indiferent care dintre voi il face va cinstesc pe toti :D
|
Shtef e decizia ta p care vrei sal lashi sa tzio fak...ai avut suficiente desene d la fiekre,pt atzi da seama kre sa tzi-o fak! mai vb man!app ashtepata shi proiectul meu shi no sa regretzi!;)
|
App killerhitman2006, kre incurajari??????k io nam prea vazut decat....:D ma intzelegi orlando, gabby, nu????:D
|
MANILOR...PROPUN CEVA TARE RAU!!!!! c parere avetzi d un concurs intre mine shi killerhitman2006???? il las p orlandosa decida c mashina sa fie....shi regulamentul....
|
da lasa, o sa fie altcineva arbitrul
daca nu va suparati , eu ... madskilz si tng sa fim arbitrii , merge ? ca nu suntem nici cu tine , nici cu ala |
MANe...io nam nik impotriva sa fii u shi cu ceilaltzi arbitrii, chiar dak madskill...are ceva la mine ;)....dar va zic d'acum...Body-urile sa fie unicate, nu copiate, se merge p alb-negru(lumina shi umbra), shi camera e la alegere!
|
Re:
Quote:
|
atata tipm cat battle-u se dah pe o alta masjina decat ursuletzu care trebuie sa mi-l faci mie...nu am nici o inclinatie...voi lua in considerare doar calitatea din toate punctele de vedere a lucrarii....fara favoritisme sau alte alea....
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning