Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evolution Crew (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew.html)
-   -   Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew/6283-evolution-crew-bucuresti-discutii-generale.html)

cls21b_EVO 27-03-06 22:28

Re: Discutii generale

Intradevar am presupus bine...
Si cu bataia , hmmm se poate spune si asa "Razboi civil" , in orice caz nu vreau sa am nici o legatura cu seara de joi ...decat sa risc iarasi judecatorii si alte alea..mai bine stau tranchil.
In concluzie te asteptam !

slip 28-03-06 13:12

ms pt asteptare.. :P sper sa ne simtim bine impreuna ;)
bafta

elvis has left the building ( adik elvis a leftuit bildingu :P)

katalin1977 29-03-06 15:39

salutare bafta la 4 tuning day cu standul si sa ne vedem acolo la o bere si o vorba! )

cls21b_EVO 29-03-06 15:45

Multumim la fel !

Treshure 07-04-06 19:50

so ma. Ce mai fac gagii preferati. Cind o mai punem de unos grataros dar de data asta la Ciorogirla nu la CTA in plm. Bagati si voi oferte pt Duminica ,ca m-am simtit bine cu voi atunci :D. datzi-mi add la mess oldmebodo (ela con cielo alb just in case atzi uitat ceea ce ati si facut care este. Kiss on pul.

BabyBlue_EVO 09-04-06 00:50

no ce bine e :)) pacat de vreme ca mergea un mititel pentru noi shi un cabanos cu capu gros pentru albinosu LOL se stie el

cls21b_EVO 09-04-06 00:59

Mda...amuzant Radu asta :D
Nu ti mai zic nimic, ramane sa ti trag un capac cand te vad ok ? :D

P.S : Cat mai e kg de mititei cu par pe ei ? (ca stiu ca tu erai cu astea )
Sau ...salam de sibiu cu capul viu ?!? :-? :D

BabyBlue_EVO 09-04-06 01:03

era salam de vara cu capu afara ce vrei tu fatake ce itzi place tzie da sa nu mai fim off topic ca se prinde lumea ca te ocupi cu gripa aviara shi sifilis shi specialitatea ta fisuri colinsale

cls21b_EVO 09-04-06 03:33

Orice ...Radule , doar doar sa te mai destepti si tu un pic... ;)
Gata acum ...esti mai smecher astea. :D :D :D
Sa vii sa mai stai pe langa mine sa mai inveti niste replici da? Nu de alta dar astea sunt mai expirate decat semintele pe care le morfolesti tu acum incercand sa mi mai dai o replica , de pe scaunul tau mancat de molii , de langa sifonierul plin de soshete cu dantela.
Hai ...hai , tarashte te inapoi in barlogul tau si baga capul la cutie , ca ai imputit tot forumul.

P.S : Descrierea perfecta pt. acest cromozom al ghivecelor ... "ATATA CARCASA .......CREIER DE PORUMBEL"

CIAO ! :D:D:D

god2me 09-04-06 05:49

mi se pare mie sau a innebunit lumea p'aici??? tari rau ultimile 4 posturi

BabyBlue_EVO 09-04-06 13:58

pierdut albinos cu labutza de mickey mouse in parcu de distractiii..... va rog multi ajutatzi sa gasesc acest gandacel fara coloana vertebrala ....... este cunoscut shi ca Collinsik de la Mugurele Saratele care asculta basii mancand bezele .... Il declar nul :(

cls21b_EVO 09-04-06 17:46

Te scremi prea mult pt. niste replici ....vezi sa nu te scapi in singurii tai blugi da?

:D:D
Pt. toti cei care asista ...VA DATI SEAMA CA GLUMIM NU ? ;)

Ciao !

slip 09-04-06 21:47

eu de ex... ma gandeam k glumesti... dar nu credeam k o sa fii asa ironic... doar sunteti prieteni..ce drecu... :-?
ma rog..e "conflictul" vostru sa zic asa... deci nu ma bag doar k ziceam asa... k parere de iesean... buna sau rea cum o fi..
va salut pe amandoi...si terminati cu astea..k nu fac bine la sanatate
bafta

BabyBlue_EVO 09-04-06 22:30

slip taci ca acu il iau pe collins sa ma ajute sa scot usha din toc shi sa-tzi trag una dupa ureche :) :) :) repede sari tu MoLdOvEaN TrOmPeTisT EvOlUtIoNiSt

P.S. Pentru amatori.. asta ete caterink

slip 09-04-06 22:56

k man... am tacut/.. ;) si am mentionat k e doar o parere...nu ma bag in treaba voastra..

p.s. : cam scumpe carpele alea :P :))

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning