![]() |
Re: Radarele si locatiile lor
O luat un prieten de-al meu azi marele bonus de 2 puncte si 500de mii pe la Cristur ..:) avea 60 si ceva(ca a apucat sa incetineasca dar nu destul se pare)
|
grija la mintia in statie
|
testat si verificat. nu se intampla nimic daca conduci dezbracat! de la strei pana la deva am venit in boxeri (in urma unui mic accident) si am trecut pe langa 2 masini de politie si politzaii chiar s-au amuzat. daca nu aveam centura... ma opreau si o incurcam :lol:
|
:lol:Daca te oprea si iti spunea sa iesi din autovehicul cred k iti crapa obrazu putin
|
Quote:
|
Da dar ar fi ceva dak ieseai la politist in boxeri:lol::lol::lol:
In America si alte Tari poti sa te alegi cu catuse frumoase pentru asa ceva:shock: (Poate chiar si la noi) |
ma pis pe radarele lor in juma de ora 4 locati mintia mintia termocentrale mintia statie si izvor decebal si noi ziceam cas prosti uite cum stau la panda noroc cu bliturile ca o beleam
|
Se poate scapa si de radare
Solutia e simpla Photo Blocker https://youtube.com/watch?v=FuLiR6Ucr7Y Nu pun adresa de la situl de unde puteti cumpara Photo Blocker doar cu permisiunea moderatorilor:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Nup...Nu este site "Romanesc"
Desii in Romania cred ca este interzis sa folosesti asa ceva...Pana acuma nu a fost prins nimenea si nu sau dat zvonuri Desii ii putin scump ii bun... Daca vreti sa cumparati acest produs intrati in linkul de mai jos www.photoblockeruk.com Mult noroc |
Sunt degeaba ambele produse prezentate in filmulet.Au fost incercate de cei de la MythBusters si nu au functionat.Cred ca cea mia sugur metoda este cu un AntiRadar doar ca acesta este ilegal.
|
Posibil sa ai dreptate...Dar totusi...Eu cand am sa am masina am sa incerc...
|
cine spune ca e atat de sigur cu antiradar? daca te bazezi pe el, si prinzi o camera ce functioneaza pe principiul telemetriei ce faci?
|
Astepti amenda acasa:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning