![]() |
Re: Becuri butoane bord cielo
Sau iei un led de 12 V direct caruia nu ii mai trebuie rezistenta, il lipesti cu fludor frumos si gata. Si in plus am scos si plasticul ala portocaliu(de la becul care se aprinde cand e butonul apasat), l-am dat un pic cu pila pana s-a facut alb si se vede mai frumos acum.
|
Re: Becuri butoane bord cielo
si eu am avut aceeasi problema cu becurile acelea de la bord dar acuma le-am rezolvat:D:D:D
Incercati cu beculete de la instalatie de pom din aceea furtun de se pune la casa acele becuri merg la 12V si va alegeti ce culoare vreti dak vreti verzi km au fost cele originale(eu tot asa le-am pus) sau puteti sa le puneti ce culoare vreti rosii,albastre galbene .........:lol::lol: sunt putin mai mici k dimensiune dar nu mai este nevoie de acel "prezervati" pentru k sunt deja colorate:D:D:D asta e singura chestie pe care puteti sa o faceti. eu asa mi le-am pus si merg foarte bn, chiar mai bn dekt inainte. sall alll si sper sa ma ascultai k sa rezvai probleam iar pentru consola(AC ventilator calura bricheta) se gasesk becuri in comert. bafta Nota moderator: Prietene, aici nu esti pe mess! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning