![]() |
Re: PROJECT F151 - Se anuntza Ferrari Suv in jurul anului 2010
vad ca ironia nu e gustata de toti asa ca o spun pe un ton mai serios.lamborghini facea acum cativa ani suv-uri(lm001/002),porsche a facut cayenne,acum vine si randul lui ferrari sa-si incerce puterile,pentru ca daca piata asta cere,trebuie oferit.pentru ca ferrari pentru unii nu inseamna masina exotica,traditie,istorie,inseamna ceva cu care sa fii vazut in anumite locuri si sa faci impresie,iar oamenii astia au bani si sunt dispusi sa plateasca chiar si pentru un suv ferrari.pun pariu cu voi ca daca aceasta masina va fi produsa va aparea foarte repede si la noi...
|
asta da noutate,intr-adevar ar fi ceva nou sa vezi un ferrari p drum accidentat
|
oricum ferrari nu mai domina f1 daca imi aduc bine aminte mclaren mercedes au castigat sezonul trecut
|
Nu iti aduci bine aminte, la constructori nu prea au castigat ei sau ma inseala pe mine memoria. Si, vorba aia cu o floare nu se face primavara si cand o sa domine si Mercedes in F1 cum/cat a dominat ferrari si o sa mai domine, atunci sa ma anunti si pe mine
PS: ei decat fac motorul deci nici macar nu stiu ce te ambalezi atata, esti tu obsedat de mercedesuri si aberezi cat cuprinde peste tot forumul dar macar incearca sa fii realist. Sa faca si ei toata masina nu doar o parte apoi sa vii cu pretentii |
porcaria extrema, o sa fie o pata pe istoria ferrari
|
ar mai trebui sa faca si o masina low budget sa concureze cu loganul si sa terminat cu smecheria...clar ar fi un succes de piata chiar daca nar avea motor si ar trebui sa alergi ca la flinstones...
|
nush ce sa zic...poate dispare criza shi pana in 2010 renuntza la Suv, nu ca...nu ar fi interesant dar, nu se potriveshte pt Ferrari un Suv.Sa ramana la supercaruri unde sunt maeshtrii.
|
Quote:
|
mai ramane lamborghini sa scoata SUV
|
nu e nimic oficial :|
|
hmm...interesant proiect...ceea ce ma intereseaza foarte mult este motorizarea pe care o vor alege dar si pretul...
nu ma asteptam ca firma ferrari sa abordeze un asemenea proiect..dar..de ce nu.pana la urma si lamborghini a facut un suv..nu chiar reusit..dar.. |
hmm...interesant proiect...ceea ce ma intereseaza foarte mult este motorizarea pe care o vor alege dar si pretul...
nu ma asteptam ca firma ferrari sa abordeze un asemenea proiect..dar..de ce nu.pana la urma si lamborghini a facut un suv..nu chiar reusit..dar.. |
scuzele mele pentru dublu post...netul face figuri
o seara placuta in cotinuare ! |
mie unu chiar imi place modelu si nu cred ca ferari o sa aiba de suferit din cauza noului suv
|
e buna ideia cu suv-ul, cat de curand o sa vedem si lamburghini suv.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning