![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
Pe weekendu viitor speram sa avem si pagina in picioare...;)Asa ca mai repede cu membrii:))
|
Salut!
Ce conditii trebuie sa indeplineasca masina ca sa fiu primit la voi in club? Daca e un model clasic(standard) care inca, subliniez inca, nu are nicio chestie in plus pe ea are sanse sau nu? In ceea ce priveste caracterul persoanei ramane de vazut la locul faptei banuiesc..:) |
dai un telefon vi la o intalnire nui problema discutam ;)
|
Bunnnn.....un nou membru:D o noua zi
|
voi ii luati cu buletinu' ? nu incerc sa fiu ironic.
|
Salut baietzi sry pt intarziere , am fost plecat din tara.Luni voi pleca iar pt. 2 saptamani.
Tox tzi-am vazut masina in circumvalatiunii , nice Body Paint ;).Cum merge cu site-ul Clubului need help? |
Quote:
|
Da ma ii luam pe caracter....nu pe buletin si nici pe talon...desi pe talon nu e o idee chiar rea :lol:
TheBigOne....nu mai vrei in club?:D Azi a fost intalnirea la noi:D BIG ....chiar am avea nevoie de niste ajutor;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cateva poze de la sedintza photo de aseara:D poze facute de Maestrul Fotograf Alex de la Timisoara:)
|
Aseara erati pe la stadion ? Voi,golf crew?
|
nop :-) aseara umblam pe la oameni pe akasa :lol:
|
Quote:
|
Inca 2 membrii ni s-au alaturat,sper ca s-au simtit bine la intalnirea de azi;) o sa urmeze si ceva poze facute de ALEX DE LA TIMISOARA:)))
|
vreau si eu numaru lu ALEX asta, vreau sa-mi fac album de familie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning