![]() |
Quote:
corsa arata bine si mege bine dar am stat inauntru la siab si avea niste plastice lucioase oribile pe bord |
Re: VW Polo Gti vs Opel Corsa OPC vs Seat Ibiza Cupra vs Renault Clio RS
Votul meu s-a dus catre Polo, pt ca prefer sa raman fidel grupul VAG
|
super bodykit la corsa
|
Quote:
|
E clar ca lupta se da intre Clio RS si Corsa OPC.
Dupa mine, cred ca lucrurile stau cam asa: Clio RS - avantaje: mai rapid, motor aspirat (avantaj pentru unii), sasiu super, frane super, stabilitate super - dezavantaje: interior mai naspa, consum mai mare. Alte dezavantaje majore nu ii vad. Corsa OPC: - avantaje: interior f placut, motor turbo (avantaje pt unii), motor 1.6T (costuri mai mici, consum mai mic, etc..), raport pret/calitate f bun, eventual tuning facut mai usor intr-o prima faza (un simplu remap sa zicem..desi din 1.6 nu stiu cat mai poti scoate..probabil pe undeva pe la 210-220CP sa ramana safe si ok pt all day use) - dezavantaje: mai slaba pe circuit, o idee mai slaba pe demaraj. Nu am zis nimic de design pentru ca dupa mine ambele sunt masini frumoase. Daca as fi in situatia de a alege - mi-ar fi f greu, recunosc :), interiorul ala la OPC insa poate conta foarte mult, in definitiv conteaza sa te simti bine in masina respectiva, nu ca face suta cu 0.5 mai repede sau ca am 2 secune in plus pe serpentine. Mai conteaza si aspectul financiar (achizitie, intetinere, consum), de fiabilitate nu putem spune prea multe deocamdata, etc..sunt multe aspecte.. |
multi se uita la puterea motorului>cp..., dar pe mine la o masina ma intereseaza mai mult puterea la roata si cuplul ;)
|
Quote:
|
Quote:
"caii vand masinile, cuplul castiga cursele" |
Quote:
0-100 la clio: 6,9s, corsa: 7,2 0-1000m clio ii face in 27,5s, corsa nu stiu.Oricum conteaza si cutia de viteze,conteaza si comportamentul rutier (unde clio3 e superior, degeaba ai cp mai multi daca ai o masina mai instabila) , conteaza multe. Cat despre fiabilitate, pariez pe renault ,dintr-un motiv simplu: nu are turbo, deci sunt sanse mai mici sa pice ceva la motor |
of nu mai gasesc clipurile ca sa si demonstrez. da, cuplul este motivul, sa nu va inchipuiti o distanta astronomica intre ele pe linie dreapta, dar este una. si dupa cum am spus, la circuit clar castiga clio.
of alicee cifre cifre si iar cifre. cine te-a invatat sa te iei dupa cifre? in majoritatea cazurilor, ele mint. in anumite cazuri, fac masina sa para mai lenta, in alte cazuri o fac sa para mai rapida (ex: logan:))) |
deci nu ai cum sa imi arati ca e mai rapid opc ul ...
|
Cupra clar!!!!!!!!!!!:D:D:D
|
normal ca polo gti:X
|
VW Polo GTI Cup Edition 1.8 T este alegerea mea:D mi se pare mai sportiva....si imi place:X
|
ultimele 3 posturi sunt cele mai destepte din tot topicul si face susu pe toate explicatiile celorlalti! :))
clar...rulzzz..are babacu...e cea mai destepta din curtea scolii... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning