![]() |
zi-mi cum le zice am pe cineva in bacau sa-i caute...cred ca trag si eu o fuga prin bc..dar nu cred ca am timp sa ma uit..
|
.....Mare tuning nu prea e proprietarul acestei masini locuieste pe langa mine si am vazut masina de aproape inclusiv interior ce pot sa spun... frumusica masinuta doar atat dar ma intreb ce o avea si sub capota asta daca actipildele alea nu sunt puse asa la misto :lol:
|
Tuning exterior, interior bla bla bla bla... fiecare isi face masina cum i se pare lui ca e mai frumoasa e o problema de gust...
Intrebare e alta... ce motor are? catzi bani a bagat in el? In cat timp prinde 100? Lucruri mult mai importante decat cum arata masina :peace: |
Re:
Quote:
|
interiorul e mai fain decat exteriorul;
si la motor probabil nu e nimic deosebit!!! |
Re:
Quote:
si daca singurele comentarii la care te pretezi sunt bla bla bla, nu mai posta si daca te mananca tastatura sa dai vre-un raspuns aiurea, mai bine da-ti ban singur |
Re:
Quote:
Aoleeeu, mor.. ce sticker ma? Pai daca baga d-alea, putea sa puna si un sticker cu Fanatik, Duster, Renault, comete, d-ala de taxi s.a.m.d. :lol: :lol: :lol: Cat despre Fabia, nu am cuvinte :lol: :lol: :lol: In alta ordine de idei: Ce imi place la masina: -jantele, spoilerul fata (desi ar putea fi vopsite si bandourile, oricum, plasa pare de calitate), masca, interiorul, pleoapele. Ce nu-mi place :D : -spoilerul spate, roof scoop-ul (nu se inscrie in linia masinii, sau daca tot l-a montat, trebuia adaugat un eleron de dimensiuni mai mari), sigurantele de pe capota (daca sunt false), pseudo-fantele de M, si farurile de Octavia in general pt k ma omoara xenoanele alea :D . oricum modificarile sunt destul de comune.. |
e draguta mashina ...
spoilerul fata seamana cu cel de la octavia RS ... iar ala din spate e dragut! ce nu imi place este discordanta pe care o au insertiile de crom shi atitudinea SPORT dorita prin stikerele de pe ushi cu produsele folosite pe mashina. iar aparatorile de noroi de la rotZi ... ?! :? :? :? come on!!! that's a big NO! ... interiorul este reushit ... seamana ZDROBITOR cu cel de pe octavia RS :D ... shi l-a facut undeva ... sau chiar este RS??? |
E frumusica Skoda,dar pune i frate si tu niste triple clare si niste guri de toba!! :idea: :idea:
|
Re:
PUNE I FRATE NISTE GURI DE TOBE...SI SCHIMBA I ANTENA AIA CA I STRICA TOT ASPECTUL!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
mie imi place cat de cat \"tuning-ul\" acestei masini dar sunt foarte multe skoda octavia mult mai reusite de exemplu sunt 3 in constanta 8)
|
Re:
Quote:
|
O masina modificata pt a fi unica in felul ei fara a fi insa un show car, o masina modificata in anumite limite.De apreciat folosirea accesoriilor produse de firme renumite :wink:
Ar fi multe de facut in continuare, poate si destule de schimbat dar in ansamblu masina arata bine si chiar merge destul de bine din cate am vazut la o proba de vtm la Craiova organizata de Extreme Racing (vedeti baieti ca va fac si reclama??? :P ) Schimbarea sau imbunatatirea, puteti sa o numiti cum vreti ar putea incepe mai ieftin asa, adik vreo 200E, niste triple lexus (eu i-as pune cu tenta de negru) si schimbarea plasei cu una neagra pe o masina cu o culoare asa deschisa asa deschisa :wink: |
arata bine ... dar jenti oglinzi vopsea ... ia mai gandeste-te :wink:
|
interiorul e un plus al masinii
exteriorul nu prea , dar putea sa-i puna un eleron ar fi schimbat mult ........ |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning