![]() |
De parca noi suntem toti niste fotomodeli :lol: ...si avem bolizi grup.
O soferitza e intotdeauna dragutza si-i sta bine pe orice \"bolid\". Poaze poate n-am cautat noi destul... |
Io am pus poaza cu mine la volan dar nu se vede ...nu stiu cum se pune sa se vada direct..fara sa`i dai download... :?:
|
Re:
Quote:
|
loool..
daaaa yo vreau poze de la blue :weee: |
Carmen: tre' sa aiba anumite dimensiuni (L/h). 800x600 parca, nu?
|
1 Attachment(s)
Mai incerc si acum!Daca nu vrea ma las de pus poze pe forum :))
|
merge carmen :lol:
|
poza asta am ami vazut-o pe undeva...
:D dragutza carmen da imi place mai mult blue :P |
magar ... mare magar tekno!!!!!!!!!!!
putem face un topic in care sa se prezinte si fetele noastre? stiu ca mai exista, dar e total offline si offtopic ... si ca fiecare din ele sa prezentat pe undeva ... da adminii ... nu fac oare asa o munca de centralizare ... sa le cunoastem si noi pe fetele noastre. mai ales ca in ultima vreme au inceput sa fie tot mai multe si mai faine si mai vorbarete! :P |
loooooool... dece man.... a fost o parere sincera... mie chiar imi place mai mult blue... :wink: omu' ishi spune sincer parerea.... shi ajunge sa fie facut magar... shi tot de un barbat :lol: :roll: :lol:
cat despre ideea cu topicul... foarte buna... fetelor, datzi drumu'... |
mda ... Blue pana acum vad ca ar castiga la un concurs de miss Soferita!!!
|
lool... cel putzin la un concurs de \"miss ce vera tekno\" :lol: :lol: :lol: asta daca nu participa theba :wink: :P :weee:
|
Hai te rog FRUMOS ... fa asa ceva... sau fuck eu?? mai bine lasa fa tu topicu ... orice msg scris de bajetzii sa fie sters.... doar fetele...
|
SEXUL FRUMOS @ 4TUNING FORUM este rugat sa ishi faca presentza aici :D :flower: mai incolo cand vor fi destule fete pe topicu respectiv o sa facem un poll un concurs de miss 4tuning :D
|
Ha! Ce idei va vin! Si cum propuneti sa faceti concurs miss? Trimitem poze in costume de baie,nu? SHAME ON YOU! :boxing: :punch: Si concurs mister de ce sa nu facem? Sau voi in continuare vorbiti de masini si noi ne facem poze...pt voi.... :blahblah: :blahblah: :blahblah:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning