![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
nu stiu exact din ce e:( cred ca plastic:( Uitete aici
|
sry ca am bag in discutia altora ... dar cred ca la asta se referea :D
AICI |
iti place sa faci posturi asa ....degeaba . crede-ma ca nu conteaza daca apare singur pe pagina sau apar 4:evil::evil::evil: . tot aia e . mai vad si ei altele , poate le vin idei noi
|
scuze man dar cand am inceput sa postez inca nu a raspuns nimeni ... pana lam cauatat deja ai raspuns tu ... credema ca nam niciun motiv sa fac posturi asa aiurea ca nam ce face ...
|
se mai intampla dar fii mai atent .
apropo stie cineva unde se gasesc JADA TOYS ??? [metro , selgros , etc -in general.] |
caut bmw e36 1:18 !!!!!!!!!!!!!!! detalii prin pm.. sa fie in maxim 300ron:(
|
cauta pe ebay :) sigur gasesti in banii astia
|
bun si cine mio aduce?
|
razak :) Comenzi Eastbay saptamanal! Avans de la 15$!
|
Caut Mercedes S class W140 si W221 la scara 1/18. as vrea sa ma indrumati spre locul unde as putea cumpara aceste doua piese.
later edit: si un w126 nu m-ar deranja |
Re: Machetele mele-Eddycdk
am si eu o rugaminte.. poate ma poti ajuta.. unde pot gasi o macheta opel astra bertone? si respect ;) pt ceea ce faci.. foarte tare
|
Quote:
nush de unde sa-ti zic...incearca pe net! eu mi le cumpar de pe unde gasesc...si nu neaparat modele anume...ma multumesc cu ce gasesc in comert la noi si in strainatate! |
pe net singura macheta care am gasit`o e asta.. http://www.alpimodel.com/minichamps/430049121.html
am crezut k stii vre`un magazin anume..oricum mersi.. |
Daca vrei acel model si ai un card se rezolva :) E doar 43 EURO cu tot cu transport. Dar e scara 1/43.
|
salut! sambata (7.iun) am vazut in carrefour militari (Buc.) mai multe machete
(1/24): Scoda Octavia (welly, rosie, da' mie unul,nu mi.a placut; ps,era ultima) porsche.uri (maisto & welly) peugeot 206cc (welly) si altele, precum mercedes slk, peugeot 2o7, |
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning