![]() |
Re: Alte Dacii
Hihihi....si eu am una la fel, din 88...dar in + fata de a ta am trapa originala(nu aia mare de-o pun toti pe dacie), geamuri electrice (!!!!), bord de CN(care taman din 90 si ceva stiu ca s-a pus pe masini), 2 faruri(ca de pe Liberta) si altele... oricum, super masini!!!Alta tabla, intarituri in + etc...parca nici nu e Dacia :) si culmea...am aflat acum cand i-am rectificat vibrochenul ca motorul e Turbo...dar, probabil, ca sa nu mai modifice astia franele si altele, nu au pus turbina & ce mai trebuie...dar ii pun eu... >:) Bafta si care mai stiti Dacii speciale de vanzare, mai ziceti pe aici...
|
deci: :lol::lol::lol: de N ori LOL =)))))))) ......pana nu pui poza cu motorul, si eventual cu masina nu o sa te creada nimeni...;)
|
hai, care puneti pariu...? :)) O sa pun...
|
Quote:
sa vad dak este k la mine/// |
eu sunt doar curios, nu vreau sa se revolte sau sa se simta careva ofensat :)..pe forumul asta multi vorbesc prostii doar sa para ca ei sunt cei mai tari :lol:...:P
|
Hoioliganu...vrem poze!:)))))
|
vreau si eu mai multe detalii si poze cu dacia 1100 cea cu motor pe spate.Multumesc anticipat!
|
2 Attachment(s)
Mda...si am venit cu 2 poze...la talon a iesit cam naspa, dupa incercari si aseara cu aparatul pe toate tipurile de poze...eventual o sa fac si la lumina zilei ca sa iasa mai bine, dar se vede ce e important... ;) Oricum o sa mai pun poze cand imi aduc aminte sa fac cu motorul, si cu ce mai are...oricum, pare normala...si asta e bine :) P.S. Se vede ca trapa nu e la fel ca cea ce se monteaza pe dacii, da?:))
|
Quote:
la mine e 840 simplu.e o mica diferenta. moama frate...knd o sa ma apuc de ea...sa ne facem anturaj:))noi astia cu daciile de SECURITATE:))) te astept p mess. robbi3_boy e id meu...vb. Bafta...si sa te bucuri de ea |
Tare Dacia ta Hooliganu'. Observ ca ai proiectoare CIBIE, jante Renault 12 Style. Masina pare destul de inchegata. RESPECT
|
cred că vrei să spui jante Renault 18 Style
|
Mda...masina e "tzapana" rau...rugina e antonim la masina asta, are doar 2-3 locuri, dar asa...sa nu zici ca nu are rugina :) Tabla e mai groasa, din punctul meu de vedere, e bine de tot masina si daca erau toate daciile asa...cred ca aveam vreo 5 macar :) Acum o sa trag tare sa o fac sa si alerge calumea pana prin primavara, ceva de genu'...si sa speram ca iese la asteptarile mele...
|
Daman, cred că acele poze merg puse la "Dacii modificate"
|
Quote:
|
Mda...motorul a fost desfacut si este de Turbo...dar probabil romanii nostri cand au construit-o nu i-au pus turbina ca sa nu-i modifice franele sau altceva...nu stiu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning