Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Alte Dacii (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/61285-dacii.html)

Hooliganu`#1 12-10-08 15:59

Re: Alte Dacii

Hihihi....si eu am una la fel, din 88...dar in + fata de a ta am trapa originala(nu aia mare de-o pun toti pe dacie), geamuri electrice (!!!!), bord de CN(care taman din 90 si ceva stiu ca s-a pus pe masini), 2 faruri(ca de pe Liberta) si altele... oricum, super masini!!!Alta tabla, intarituri in + etc...parca nici nu e Dacia :) si culmea...am aflat acum cand i-am rectificat vibrochenul ca motorul e Turbo...dar, probabil, ca sa nu mai modifice astia franele si altele, nu au pus turbina & ce mai trebuie...dar ii pun eu... >:) Bafta si care mai stiti Dacii speciale de vanzare, mai ziceti pe aici...

fiderzen 12-10-08 19:40

deci: :lol::lol::lol: de N ori LOL =)))))))) ......pana nu pui poza cu motorul, si eventual cu masina nu o sa te creada nimeni...;)

Hooliganu`#1 12-10-08 19:45

hai, care puneti pariu...? :)) O sa pun...

robert_berceni 12-10-08 19:48

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1805096)
deci: :lol::lol::lol: de N ori LOL =)))))))) ......pana nu pui poza cu motorul, si eventual cu masina nu o sa te creada nimeni...;)

lasa poze cu masina...mai bn pune o poza cu talonul:D...sa ne benoclam si noi ochii
sa vad dak este k la mine///

fiderzen 12-10-08 20:28

eu sunt doar curios, nu vreau sa se revolte sau sa se simta careva ofensat :)..pe forumul asta multi vorbesc prostii doar sa para ca ei sunt cei mai tari :lol:...:P

bolidu' 13-10-08 11:16

Hoioliganu...vrem poze!:)))))

Ingerasul99 13-10-08 23:18

vreau si eu mai multe detalii si poze cu dacia 1100 cea cu motor pe spate.Multumesc anticipat!

Hooliganu`#1 14-10-08 03:14

2 Attachment(s)
Mda...si am venit cu 2 poze...la talon a iesit cam naspa, dupa incercari si aseara cu aparatul pe toate tipurile de poze...eventual o sa fac si la lumina zilei ca sa iasa mai bine, dar se vede ce e important... ;) Oricum o sa mai pun poze cand imi aduc aminte sa fac cu motorul, si cu ce mai are...oricum, pare normala...si asta e bine :) P.S. Se vede ca trapa nu e la fel ca cea ce se monteaza pe dacii, da?:))

robert_berceni 14-10-08 20:45

Quote:

Originally Posted by Hooliganu`#1 (Post 1807716)
Mda...si am venit cu 2 poze...la talon a iesit cam naspa, dupa incercari si aseara cu aparatul pe toate tipurile de poze...eventual o sa fac si la lumina zilei ca sa iasa mai bine, dar se vede ce e important... ;) Oricum o sa mai pun poze cand imi aduc aminte sa fac cu motorul, si cu ce mai are...oricum, pare normala...si asta e bine :) P.S. Se vede ca trapa nu e la fel ca cea ce se monteaza pe dacii, da?:))

am vazut la tine k tipul motorului e 840xxx
la mine e 840 simplu.e o mica diferenta.
moama frate...knd o sa ma apuc de ea...sa ne facem anturaj:))noi astia cu daciile de SECURITATE:)))
te astept p mess. robbi3_boy e id meu...vb.
Bafta...si sa te bucuri de ea

andi_cimpean 18-11-08 15:09

Tare Dacia ta Hooliganu'. Observ ca ai proiectoare CIBIE, jante Renault 12 Style. Masina pare destul de inchegata. RESPECT

Ja_Rule 18-11-08 16:45

cred că vrei să spui jante Renault 18 Style

Hooliganu`#1 25-11-08 10:48

Mda...masina e "tzapana" rau...rugina e antonim la masina asta, are doar 2-3 locuri, dar asa...sa nu zici ca nu are rugina :) Tabla e mai groasa, din punctul meu de vedere, e bine de tot masina si daca erau toate daciile asa...cred ca aveam vreo 5 macar :) Acum o sa trag tare sa o fac sa si alerge calumea pana prin primavara, ceva de genu'...si sa speram ca iese la asteptarile mele...

Ja_Rule 02-01-09 01:38

Daman, cred că acele poze merg puse la "Dacii modificate"

morcov_ssl 02-01-09 19:40

Quote:

Originally Posted by Hooliganu`#1 (Post 1807716)

iodeea este urmatoare la renault nu exista 840 575......este doar 840 725(93 cp)=aspirat, 840 726(108-110cp)=turbo si 840 730(160 cp)=turbo si nici un motor din astea 3 nu avea 74 kw

Hooliganu`#1 12-01-09 11:03

Mda...motorul a fost desfacut si este de Turbo...dar probabil romanii nostri cand au construit-o nu i-au pus turbina ca sa nu-i modifice franele sau altceva...nu stiu...

All times are GMT +2. The time now is 07:24.

- Copyright 2026 4Tuning